Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kosarsa, gelin düser...evlenip muradina eremeden mort olur.
Isin amaci bu degildir.Gelin de ati tasiyamaz yani iki ucu bqlu bir degnek bu soru..hicbir matematiksel veri yokken, matematiksel bir problem dogmaz..tabii tümevarim yolunda arayista bulunursak,en zerreden bir toplu igne basi kadar bir cikis noktasi bulabiliriz...neyse uzatmayalim
O yüzden soruna cevap veremiyecegim..
Dogaclama da yapamiyacagim..cünki bugün pazar.
Uyurgezerligim yok ki.
Ondam ziyade, uyurgezerler uyandiklarinda hicbir seyi hatirlamazlar.
Tarih bunu yazmistir.Adi da Kenneth Parks.
Bilimsel adi da, homicidal sleepwalking.
cezaevinde jandarma olarak askerlik görevimi icra ederken görüşe gelen türk tv oyuncusu hatice aslan ve eski milli boks şampiyonu sinan sami şam ile çekilmiş birer fotoğrafım var. hatice aslan'ın kardeşi ceza evindeydi. hiç meraklı değilim biriyle fotoğraf çekinmeye ama asker psikolojisi herhalde, dünyanın en popüler insanı gelse o uğraşa girmem.
soru : kuyduğunu kopartmak zorunda olan bir kertenkelenein çektiği acı, kuyruk acısı mıdır yoksa ayrılık acısı mı ?
Bilemiyorum ama bir kaç hafta boyunca istemeden de olsa odamda bir kertenkele ile yaşadım küçücük bir şeydi, kaçmıyordu da sanırım bana aşık ondan gitmiyor demiştim hep.