Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bilmem ki bugün tencere kapağı kırdım nasılım(gaffur)

Şu benim adetimdir hep yaparım dediğin bir şey?

en sevdigim cikolatami belirli siralamayla yerim. kutunun icinde bulunan sirasiyla veya karisik seklinde alip yemem. once deniz kabugu seklinde olan cikolatalari yerim, sonra denizati seklinde olan cikolatalari. ok, tuhafim. kabul ediyorum *angel emoji*

peki ya senin var mi boyle bir adetin, ''hep yaparim'' dedigin? nedir o?

Siralama yemesini havucta yaparim once disini sonra ortadaki farkli renkli icini yerim.

Var mi dedikodu patlat gelsin ?

hmm. hic negatif ve somurucu bir hisle, kotu duygularla birilerini veya bir seyi kiskandigimi hatirlamiyom. utanc verici buluyorum :d tatli tatli kiskanmalar da benlik degil, asabimi bozuyor

sen?

Evet konularım silinince ışık hızında sinirlenirim.

Kıskanç mısın ?

sevdiklerimi en çok ben sevmeliyim, onlar da en çok beni sevmeliler.
bir film önerisi alabilir miyim?

keyfim bilir....
cimri misin?

• Kusmak
Tepkiler: Sim
Hiç değilimmmm yeter ki param olsun. Arkadaşlarıma yemek parası ödetmediğim dönemler olmuştur. Yeter ki samimi ve dürüst olsunlar.
En yüksek ödediğin yemek ücreti

bunu cidden hatırlamıyorum ama pelşinle gittiğimiz ve ikimizin de ortak kanısı olan, F/P dengesizliğinden şikayetçi olduğumuz bir yer vardı.
sanırım ona manevi olarak fazla fiyat vermişiz gibi düşünebilirim.

en son ne aldın?

Haki rengi gömlek formunda bir ceket aldım.

Peki sen hayatınla ilgili en son ne karar aldın?

konfor alanımı terk etmemek için uzuuuuuuuuunca bir süredir hayatımla ilgili herhangi bir karar almıyorum.

cevaplar seni her zaman tatmin eder mi?

birebir sohbetlerde ki cevaplara inanırım onun dışındakilere asla

kaç dil biliyorsun

3 dil kesin biliyom bir kactanedaha varda onlar cat pat mesela yunanca

hani derlerya dünya üzerime geliyor sanki
bunalip darda kaldiginda napiyon

insanin fazla gereksiz bos vakti olunca oyle oluyor gibime geliyor. kafa kaldirmiyor her seyi, insan ruhunu. insan kendini rahatsiz etmekte on numero olabiliyor sanki. mesgul olmak, gerektigi kadar dinlenmek, bakim yapmak ve netice olarak seni seven bir aile ve partnerinin olmasi, dunyanin en buyuk dertlerini ufaklastiriyor, unutturuyor, yok ediyor. oyle bir ailen yoksa, kendin oyle bir aile var et, senden baslasin her sey. bilmem iyi cevap oldu mu :'

amert'in sorusunu tekrarlayarak, ''peki ya sence?'' diyorum

Uzaklaşmayı ve sakince düşünmeyi tercih ederim. Dikkatimi başka konulara yönelttiğimde problemler daha aşılabilir geliyor.

Hangi tür kitapları okumayı seversin?

Belli dönemlere damga vurmuş, edebi değeri olan, beni bir şeyleri sorgulamaya yönelte kitapları okurum.

Uykun kaçtığında tekrar gelsin diye ne yaparsın?

Geri