Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Hayat kisadır. Korkuyla degil, cesaretle yasanmali..

Bugün neler yapicaksin?

bugün dinlenme ve temizlik günüm evet ikisi bi arada :d planım bu ama nolur bilmem…

kolay yönlendirilebilir biri misin?

mümkün değil
birinde özgüven eksikliğini nasıl anlarsın ?

İkna etme, ispat etme, göze sokma,bir konunun altını gereğinden fazla çizme,olması gerekenden fazla ön plana çıkma ya da olması gerekenden az ön plana çıkma gibi davranışların yoğunluğu önemli ipucu verir.
Tabi ortam, sınıf ve koşullar birlikte değerlendirilmelidir; özguvenli de olsanız mal gibi olmanız gereken ortam ve koşullar oluşabiliyor hayatta.

Eski kafalı misin, yeni nesle adapte olanlardan mi

Ortadaki jenerasyonum ben. Hem mahallede arkadaşlarla akşama kadar top oynayıp, acıkınca salçalı ekmek yedim. Hem arkadaşlarla sabaha kadar internet kafede oturup Dota 2 oynadım. O yüzden her ikisinin bileşkesi olanlardanım.

Ruhun çok daraldığında daha mı erken uykuya dalarsın daha mı geç uykuya dalarsın?

Ruhumun genel hali daralma eğiliminde. Ortalama 5-6 saat uyurum ve geç yatarim.

Ailevi dahi olsa daima vicdansız kalabildiğin konu ya da kişiler var mı? yoksa bam telin bulununca konu ya da kişi fark etmeksizin yumuşaman mümkün mü?

vicdansız biri olmayı hiç beceremedim. katı olduğum, düşüncemin değişmeyeceğinden emin olduğum kişiler ve konular var ama hiçbirine karşı vicdansız olacak kadar da katı değilim.

doğada bulunmak gerçekten huzurlu hissettiriyor mu?

Her zaman değil. Börtü böcek ya da köpek çişi değme ihtimali olan çimler huzurdan çok tedirginlik yaratabiliyor.

En takıntılı olduğun konu?

Bilmiyorum.
Takıntımın gelişim sürecini yorumlayamıyorum daha doğrusu.
Bir şey oluyor ve o şeyi korkunç seviyede takıyorum.
Bir şey oluyor, belki de çoğu insanın deli gibi takacağı bir konu benim sıfır ilgimi çekiyor.
Annem bu gamsızlıkla yüz yıl yaşarsın derdi, çocukluk arkadaşım ise bu takıntıların seni kanser edecek der.
Galiba bi açıdan ikisi de haklı.

Güven duygusunu tanımlar mısın

aslında hep aralığı olan bir duygu
tamamlanırsa ne ala
yaz planın nedir ?

Yazın izin almicam, caliscam.. Eylül de yurt disina cikmak icin.

Hangi burcsun burcunu seviyor musun?

Aslan …
Evet iyi ki diyorum
Hatta hayattaki en büyük şanslarımdan biri
Adından memnun musun ?

Evet kızlarda cok begenir Adımı
Hayallerin varmı varsa neler

Tabiii ki mutluyum arkadaş dost demek kıymet bilene tabiiiii
Balık mı kırmızı et mi ?

Kırmızı et

nerde yaşamak isterdin köy mü şehir mi ?

Şehirde yaşamaktan memnunum. Arada gidip kafa dinleyebileceğim köyüm de var.

İyi niyeti suistimal eder misin

Etmem.
Şuan sana nerede olmak huzur verir?

Şuan olduğum yerde huzurluyum aslında.

Aşk mı zor aşksızlık mı

Geri