Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Öyle şeyleri düşünmüyorum artık.

Kendi adaletini kendin sağlar mısın alttaki?

Bu adil olmaz bence
Herkesin doğruları bir değildir çünkü

Özgürlük anlayışın nedir ?

Aklına eseni yapmak özgürlük değildir ve herkes sınırlarını bilmek zorundadır. Başkalarının alanına müdahale etmediğin oranda özgür olabilirsin, mutlak özgürlük hiçbir koşulda söz konusu olmayacaktır.

Şiddet içeren film ve dizilerin sence vermeye çalıştığı mesaj nedir?

Bunun hayatın bir gerçeği olduğu

Seni en çok ne yıldırır

Taktığım zaman yılmıyorum.
Aşırı takıyorum ya da ölümüne salıyorum.

Pek bilinmeyen güzel bi korku gizem film önerisi ltf

Mükemmeliğimle? Fjkfnf
Şaka şaka kfjfjf
Sorumluluk sahibi oluşum olabilir. Hocalar pek severdi bu lider ruhlu yanımı.
Seni en çok ne konuda eleştirirler?

Konuşmuyorum pek, paylaşımcı değilim.

Pek bilinmeyen bir korku filmi önerisi alabilirim gene.

arkadaşlar benden utanmayın ama burak bulut - kehribar şarkısının rakı masası versiyonu sjsjjs. spotify’a da yüklemiş birileri allah razı olsun, rezil gibi dinliyorum imdat…

mutluluğunu nasıl yansıtırsın?

Salak salak gülerek.

Duyguların yüzüne çok yansır mı? Yoksa yüzünden o anki halini okumak zor mudur?

duygularım direkt mimiklerimde :dd
tek yaşamak mı aile ile yaşamak mı?

duruma göre değişiyor ama ortam müsaitse ve duygularımı belli etmemem gereken bir durum yoksa aşırı yansır ahaha, özellikle sinirliysem ya da modum düştüyse belli olmama ihtimali pek yok.
* ikisini de deneyimledim ve tek yaşamak dünyanın en güzel şeyi. zorlukları var mı? var ama değer mi? sonuna kadar <3

yabancı dilde şarkı söylerken sesinin daha güzel gelmesi o dili kendi sesimizden duymaya alışık olmadığımızdan mı yoksa güzel olduğunu uydurmamızdan mı?

duruma göre değişiyor ama ortam müsaitse ve duygularımı belli etmemem gereken bir durum yoksa aşırı yansır ahaha, özellikle sinirliysem ya da modum düştüyse belli olmama ihtimali pek yok.

yabancı dilde şarkı söylerken sesinin daha güzel gelmesi o dili kendi sesimizden duymaya alışık olmadığımızdan mı yoksa güzel olduğunu uydurmamızdan mı?
Yani ikiside biraz etkili ama taklit yeteneği bir tık önemli

Soyle bakim bi yabancı şarkı?

Bir tek elvis’ten wooden heart söylerken güzel sesim. Onun dışında yabancı şarkı söylerken kendimi komik buluyorum jfjd yani cevabım, güzel olduğunu uydurmamızdan (kb) :d

Bu aralar diline takılan yabancı şarkı ne öyleyse?

Uydurmasyon bence. : )

(Bu aralar Türkçe dinliyorum, yabancılar pek dolanmıyor...)

Hangi marka çay?

Pek kot giymem ama levis sadece sevdigim dayanıklı cünkü rengi de bozulmuyor

Sigara kullaniyor musun?

Geri