Sonuca odaklanırken siyaseti atlamak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Çünkü kazanma olasılığı en yüksek kişi o, Kılıçdaroğlu aday olursa teşkilatlar verimli çalışmaz
İyi de Yavaş'ın adaylığı gündemde değil artık.

Masa adayı kim olursa olsun destek olmak gerektiğini çok defa yazdık. Aday beğenmeyenler de kendine göre yapsın seçimini, ne diyelim artık...

Napiim yani gönlü olsun diye istediği 20 vekilliği veriim mi davutoğlana. Ya bırah allah aşkına. Alsın beş seçmeni gitsin panayır gezsin.
Tabiiki hayır, ben sadece bu duruma nasıl geldik açıklamak istedim.
Zaten öyle milletvekili de verilmez, doğru değil. Sadece cumhurbaşkanlığı seçimi için her oy önemli.
Sistem böyle hocam yapacak bir şey yok. Şu an başka seçenek te yok.

Son düzenleme:
milletin sorunlarını bırakıp kendi siyasi çıkarlarıyla uğraştıkları için bu seçim kaybedilecek. ne umutlarla çıkılmıştı yola. biri koltuk sevdası peşinde diğerleri bakanlık kapma peşinde.

milletin sorunlarını bırakıp kendi siyasi çıkarlarıyla uğraştıkları için bu seçim kaybedilecek. ne umutlarla çıkılmıştı yola. biri koltuk sevdası peşinde diğerleri bakanlık kapma peşinde.
Mesela kim koltuk sevdası peşinde diğil söylermisin?

Memleket elden gitmiş millet kan ağlıyor. Bunlar hala makam mevki peşinde. Biri diyor benimde imza yetkim olacak, diğeri diyor Cumhurbaşkanı yardımcısı ben olucam, la bir sokağa çıkın marketten ekmek çalan ülkede yaşıyoruz.

Geri