Oyun Son Mesaj Kimin Olacak ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
soğumasını bekliyorum.......................................................... puding karıştırmaktan daha beter bir şey.................
Buz gibi olmadan açma sakın falını, sabır xhjznskskdmd
Olurrr anlat fjskfkskdk
Şeyyy ikinci bölümdü galiba Sarkaçtan birazcık biliyordum onu fjskfkskdk
Oho hepsinde de çok başlarda ya djndknskd
Neyse bitirticem, ama Saka çok güzel ondan devam sen. Gökçenin acelesi yok ;d

Buz gibi olmadan açma sakın falını, sabır xhjznskskdmd

Oho hepsinde de çok başlarda ya djndknskd
Neyse bitirticem, ama Saka çok güzel ondan devam sen. Gökçenin acelesi yok ;d
Saka’da Karun’a ayarım ya kadına neler neler yaptı Bige iyi ki kendini ölü gösterdi biraz intikam alındı gibi oldu fjskfkskdk pislik adam çocuğunu bile kabul etmemişti ya Sarkaçtan öğrenmiştim buraları fjskfkskdk

Saka’da Karun’a ayarım ya kadına neler neler yaptı Bige iyi ki kendini ölü gösterdi biraz intikam alındı gibi oldu fjskfkskdk pislik adam çocuğunu bile kabul etmemişti ya Sarkaçtan öğrenmiştim buraları fjskfkskdk
Karun'a ayar olmayan tek okur ben olabilirim galiba, onu çok iyi anlıyorum çünkü..
Aslında okudukça sen de anlayacaksın, Bige sanki ona az mı şey yaptı..

Karun'a ayar olmayan tek okur ben olabilirim galiba, onu çok iyi anlıyorum çünkü..
Aslında okudukça sen de anlayacaksın, Bige sanki ona az mı şey yaptı..
Bilmiyorum ya kadınları haksız olsa bile tutmak istiyor bir yanım fjskfkskdk Bige ne yapmıştı kiii az bile yaptı bence kadın kaç kattan düşmüştü aşağıya o çok travmatik olay gelmişti bana 🥹

Bilmiyorum ya kadınları haksız olsa bile tutmak istiyor bir yanım fjskfkskdk Bige ne yapmıştı kiii az bile yaptı bence kadın kaç kattan düşmüştü aşağıya o çok travmatik olay gelmişti bana 🥹
Bxjdbddjdjndkfdjdbkdbd feminist çiçeğim ya benim ;d
şu an evin içinde fincan çekmek için ışık açısı arıyorum allahım sen yardım et
BXJDBDDJDJNDKFDJDBKDBDXHXJNDKDJD OLMAMIŞ TEKRAR ÇEK

Aa ozel mi konusuyolarmis hic farketmedim.
Bilseydim daha once gelirdim .p

Sen de bugun bi gergin misin nesin. Bi yere patliycaksan o ben olmayim lutfen 😄

Geri