Rabbim verir de vermesine, benim kapasitem almıyor akıl fikir falan xjbxjdndjdmhdkdndkjskRabbim akıl fikir versşnshshshd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rabbim verir de vermesine, benim kapasitem almıyor akıl fikir falan xjbxjdndjdmhdkdndkjskRabbim akıl fikir versşnshshshd
tayfun uzun süre görüşmeyelim ya...Rabbim verir de vermesine, benim kapasitem almıyor akıl fikir falan xjbxjdndjdmhdkdndkjsk
tayfun uzun süre görüşmeyelim ya...
Yıllar önce hoşlandığım çocuğun ismi de Şabandı o geldi aklıma akşam akşam fjskfkskdkYok ya oğluşumun ismi Şaban 🥹
BxjdbddjdjndkfdjdbkdbdgsjshdjsnskkskskYıllar önce hoşlandığım çocuğun ismi de Şabandı o geldi aklıma akşam akşam fjskfkskdk
İki ismi vardı bunu kullanmıyordu annesi seslenirken öğrenmiştim fjskfkskdkBxjdbddjdjndkfdjdbkdbdgsjshdjsnskksksk
Şaban diye manita ismi mi olur ya, ben ismi Şaban olan birine aşık olamam isminden kaybediyor jdndndjnndn ;d
Ha bak bunu ben de yaşadım ya, iki ismi varmış çocuğun abisi seslenince o kim lan dedim abim ikinci ismimi kullanıyor dedi. Allah affetsin ikinci ismi o kadar kötüydü ki flört sırası ghostlamış bulundum çocuğu...İki ismi vardı bunu kullanmıyordu annesi seslenirken öğrenmiştim fjskfkskdk
Daha bitiremedim ya bitirince yazcam sana uzun süredir yoğunlaşamıyorum hiçbir kitaba 🥹 hep yarım bırakıyorum Durumavii’nin Fırtına Zamanı diye kitabı vardı onu da bitiremedim Gökçen kaldı yarım ondan sonra Sarkaç falan hiçbirisini bitiremedim fjskfkskdkHa bak bunu ben de yaşadım ya, iki ismi varmış çocuğun abisi seslenince o kim lan dedim abim ikinci ismimi kullanıyor dedi. Allah affetsin ikinci ismi o kadar kötüydü ki flört sırası ghostlamış bulundum çocuğu...
Neyse yaşamayalım böyle şeyler bdjdndkdk
Onu boşver de sen kitabı okudun mu?
Yavrum Gökçeni nasıl hâlâ bitiremedin ya, Sarkaç'ı zaten boşver bu ara kitap bitince devam et ona kaldığın yerden. Kitap yoğunluğun çokmuş hdjhdksndkDaha bitiremedim ya bitirince yazcam sana uzun süredir yoğunlaşamıyorum hiçbir kitaba 🥹 hep yarım bırakıyorum Durumavii’nin Fırtına Zamanı diye kitabı vardı onu da bitiremedim Gökçen kaldı yarım ondan sonra Sarkaç falan hiçbirisini bitiremedim fjskfkskdk
Gökçende kaldığım yeri unuttum ya en son Gökçen’in halasıgiller gidiyordu annesi ile Aslıhan konuşmuşlardı diye hatırlıyorum kaçıncı sayfaya denk geliyor bilmiyorum ama fjskfkskdkYavrum Gökçeni nasıl hâlâ bitiremedin ya, Sarkaç'ı zaten boşver bu ara kitap bitince devam et ona kaldığın yerden. Kitap yoğunluğun çokmuş hdjhdksndk
Saka ve Sanrı bile bitmemiştir senin, onu bitirmiş ol bari ;d
Leylaya mı üzülüyorsun? Şimdi neler derdim de burada diyemiyorum özelden detaylı yazcam dur, ama devam etsen kitaba zaten Leylanın nasıl biri olduğunu göreceksin. Ha başlarda ben de üzülüyordum yalan yok öldü gitti kız yazık oldu falan diye. Kadın bir geldi neler oldu ya, nefretlik şu an gözümde hdjdbdjjdkdkdGökçende kaldığım yeri unuttum ya en son Gökçen’in halasıgiller gidiyordu annesi ile Aslıhan konuşmuşlardı diye hatırlıyorum kaçıncı sayfaya denk geliyor bilmiyorum ama fjskfkskdk
Sarkaç çok sıktı ya orada en çok Leylaya üzülüyorum Gurur uğruna ailesi öldü ve kadını kötü gösterdiler resmen sırf başrol değil diye üzücü
Cidden çok yoğun o yüzden başlayamıyorum seninkinin bölümler azdı ondan başlarım sonra Saka ve Sanrı diye gideyim bence fjskfkskdk
Bakcaz falına kahveni bitir önce dhdjndkdmdkne anlatıyosunuz fal bakmayı biliyosanız konuşun yoksa sonsuza dek susun
Olurrr anlat fjskfkskdkLeylaya mı üzülüyorsun? Şimdi neler derdim de burada diyemiyorum özelden detaylı yazcam dur, ama devam etsen kitaba zaten Leylanın nasıl biri olduğunu göreceksin. Ha başlarda ben de üzülüyordum yalan yok öldü gitti kız yazık oldu falan diye. Kadın bir geldi neler oldu ya, nefretlik şu an gözümde hdjdbdjjdkdkd
Gökçende kaldığın yeri anladım ben, Aslıhan çıkışmıştı kavga falan etmişlerdi sonra düzelmişti araları. Ben onun bölümü bulup sayfa yazarım sana ;d
İlk Saka'yı bitir ama sen, Gökçende baya geridesin çünkü Sakada nerde kalmıştın?