Çok adisin, etkilendim barışabilirim xjbxjdndjdmbildirimin bana gelmedi bu arada tesadüfen gördüm :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok adisin, etkilendim barışabilirim xjbxjdndjdmbildirimin bana gelmedi bu arada tesadüfen gördüm :d
VALLAHİ BU DA GELMEDİÇok adisin, etkilendim barışabilirim xjbxjdndjdm
Dur bir seni dondurup açayım düzelir belki hxkdnkdndkdbdkbdıdbdudnjkdkVALLAHİ BU DA GELMEDİ
ımm.... dur bi tezgah daha atılsın da ondan sonra dondur :dd kumanda mıyım ben kapa aç düzelir mantığı uyguluyorsunDur bir seni dondurup açayım düzelir belki hxkdnkdndkdbdkbdıdbdudnjkdk
Napayım olm tüplü televizyon gibi kafana mı vurayım? hxjbdjdndjdndkımm.... dur bi tezgah daha atılsın da ondan sonra dondur :dd kumanda mıyım ben kapa aç düzelir mantığı uyguluyorsun
HAHSSHAGAHAHAHAHAHHAHS ŞAKA MAKA HARBİDEN GELMİYOR LANNapayım olm tüplü televizyon gibi kafana mı vurayım? hxjbdjdndjdndk
Şaka sanmıştım ben xjdjndkdvzjzbsksgksdgjdkmdHAHSSHAGAHAHAHAHAHHAHS ŞAKA MAKA HARBİDEN GELMİYOR LAN
tamam geldi ilişme bağa :ddŞaka sanmıştım ben xjdjndkdvzjzbsksgksdgjdkmd
Dur bakalım noldu sana ya ;dd
Pisliksin bu arada, selam ben seri katil xhjdbdjdjtamam geldi ilişme bağa :dd
yav şimdi neden pislik oldum acaba.. gerçekten gelmedi... elimde telefon mesaj bekliyorum ha yazdın ha yazacaksın diye şimdi pislik mi oldum... al böceğini de git lan...Pisliksin bu arada, selam ben seri katil xhjdbdjdj
Bxjdbddjdjndkfdjdbkdbd EVLADIMA BÖCEK DEME, ONUN BİR İSMİ VAR!yav şimdi neden pislik oldum acaba.. gerçekten gelmedi... elimde telefon mesaj bekliyorum ha yazdın ha yazacaksın diye şimdi pislik mi oldum... al böceğini de git lan...
Neymiş kara Fatma mı neyBxjdbddjdjndkfdjdbkdbd EVLADIMA BÖCEK DEME, ONUN BİR İSMİ VAR!
Yok ya oğluşumun ismi Şaban 🥹Neymiş kara Fatma mı ney
Yav el kadar bebeye şaban diyenler zaten enteresanlar böceğe de şaban diyen yani ne bileyim yaavvYok ya oğluşumun ismi Şaban 🥹
Neden şaban koyduğumu açıklayacağım bi dkk, mantıklı bulacaksın o zaman xhdkbdjdndkkYav el kadar bebeye şaban diyenler zaten enteresanlar böceğe de şaban diyen yani ne bileyim yaavv
açıkla bakimNeden şaban koyduğumu açıklayacağım bi dkk, mantıklı bulacaksın o zaman xhdkbdjdndkk
AÇIKLADIM ndndnksnxldnldgdjdjnaçıkla bakim
yaaaa biii ahhaahhaagahahahahaAÇIKLADIM ndndnksnxldnldgdjdjn
Demiştim ama mantıklı bir sebebi var diye bdjdnjdndkdnfkdbkdndönsçddkdndlyaaaa biii ahhaahhaagahahahaha
Rabbim akıl fikir versşnshshshdDemiştim ama mantıklı bir sebebi var diye bdjdnjdndkdnfkdbkdndönsçddkdndl