Son ilişkin sana ne öğretti?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 592 gün önce görüldü
Nyc bey ben biraz toksik oldugumu itiraf edebilirim. Sinilenince saatlerce bagirabilir, bin tane huysuzluk yapabilir, vurulmamasi gereken yerlerden vurabilirim. Koreltmeye calisiyorum. Halledicem..

Bunlara mi toksik diyorsun

Savaşmam gerektiğini.

Duhan yansıttığın sayısal ilişki yasama potansiyelini düşününce, hepsinden bu kadar şey öğrenmiş olsan su an kendini bi adaya sürgün edip evrenin sırlarını falan çözüyor olman lazım.
”hepsinden bu kadar şey öğrenmiş olsan” diye bir kavram benim lügatımda olmadığı için kendimi adaya sürgün edip evrenin sırlarını falan çözüyor olmama gerek olmadığını bilmeni isterim. Bu hisleri sadece 1 kişide yaşadım.

• Beğen
Tepkiler: ne
İşte bu çocuğu bu yüzden seviyorum iyi kapak yapıyor Sjsjssj

Daha çok Ps oynamam gerektiğini

”hepsinden bu kadar şey öğrenmiş olsan” diye bir kavram benim lügatımda olmadığı için kendimi adaya sürgün edip evrenin sırlarını falan çözüyor olmama gerek olmadığını bilmeni isterim. Bu hisleri sadece 1 kişide yaşadım.

Bilemem, bilemeyiz.

Bana makale yazmayı öğrenmemi teşvik etti. Sadece aşk olarak değil çevremdeki insanların okuyan, araştıran bireyler olmalarını çok severim. Çünkü ben de faydalanıyorum bu yönlerinden.

Geri