Son ilişkin sana ne öğretti?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Hislerimin doğru çıktığını ve beni yanıltmadığını öğretti. Ne kadar hata ya da yanlış olduğunu bilsem de bunların bir öğretisi var bence. Bunun adına da tecrübe denmiyor mu zaten.

ananas suyu bi boka yaramiyo

birini insan olarak çok sevmek ve saygı duymak, her zaman ilişkiyi yürütmek için yeterli olmayabilir. bir noktadan sonra ilişki sana iyi hissettirmiyorsa bitirmek, kendin için yapacağın en iyi yatırımdır. ittire kaktıra yürütmeye ve sırf sevdiğinden görmezden gelmeye çalıştığın sorunlar kavga dövüş ilişkilerden daha yıpratıcıdır. teşekkürler...

Bazı şeylerin sınırları olması gerektiğini, çok iyi anlaştığınız kişinin aslında doğru kişi olmayabileceğini.

Herkesin kendi hayatını yaşadığını.

Çok ödün vermenin ve çok sevmenin karşındaki insanda olumlu bir imaj yaratmadigini, önceligimin her zaman kendim olması gerektiğini ve sınırlarımın net, keskin, geçilmez olması gerektiğini..

Genel olarak tum iliskilerde, beklentilerin/ihtiyaclarin acikca konusulmasi gerektigini dusunuyorum. Karsidaki kisi, bu ihtiyaclairn hangisini karsilayabilecek, neleri istese de karsilayamayacak, zaman gectikce, ihtiyaclar degistiginde esnek davranip adapte olabilecek mi? Karsilayamadiklari ihtiyaclar senin icin ne kdar problem olusturacak? Hepsini dusunup, sonra da bir karar vermek lazim.

S.s.s.s.

Ogretti

- sevdiğim insana ne kadar yenilebileceğimi
- ağlamayı, gülmeyi, değer vermenin normal olduğunu ve en önemlisi sevmeyi
- ne olursa olsun yalanı ilişkime dahil etmemeyi
- kaybetmemek için çırpınışların boşa olduğunu
- her daim özel alan bırakmayı
- kalbim ve duygularımın olduğunu daha doğrusu duygularımı yansıtabilmeyi
- beklenmedik anlarda mutluluğu tadabileceğimi
- vazgeçmeyi
- olmuyorsa zorlamamayı
- kilometrelerce uzakta olsa bile birinin kalbime dokunabileceğini, beni hissedebileceğini, beni anlayabileceğini
öğrendim.
velhasıl kelam her şeyin boş olduğunu, Allah sağlık versin :d

Son düzenleme:
Duhan yansıttığın sayısal ilişki yasama potansiyelini düşününce, hepsinden bu kadar şey öğrenmiş olsan su an kendini bi adaya sürgün edip evrenin sırlarını falan çözüyor olman lazım.

Gecinmeye gonlu olan gecinir, anlasmak isteyen orta yolu bulur, telafi etmek isteyen eder, onemseyen gosterir. Kisacasi, ben boyleyim diye bir sey yok. Ben sana karsi boyleyim diye bir sey var. (eksiden caldim ama ayni me)

Birini sevmekten çok gözlerini dolduran sonsuz şefkat ve bağlılığın her şeye rağmen her şeyden daha anlamlı olduğunu

Özeleştirel,toksik bi yorum da yok.
Herkes bi fedakar, iyi niyetlerinin bedelini ödemiş
Nyc bey ben biraz toksik oldugumu itiraf edebilirim. Sinilenince saatlerce bagirabilir, bin tane huysuzluk yapabilir, vurulmamasi gereken yerlerden vurabilirim. Koreltmeye calisiyorum. Halledicem..

Geri