Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim Süreyya hanımcımGüzellik yeni nikin yakismis.
Bende gayet iyiyim aslında ama müzik listem beni biraz melankolik bir havaya soktu.Iyiyim tatlim..
Kahve iciyorum, gün basladi yogunlasmadan buraya bir bakayim dedim.
Sen nasilsin?
Bilemedim şuan telefondan oldu bende de şimdilik teşekkür ederim o haldepc den yaptım
Ah sayfamın en güzel satıları olabilir, çok içten yazıldığıda belli.Son Duble..
İmbat rüzgarının usulca yüzümüze okşadığı Ege kıyısında, rakıyla şenlendirdiğimiz masamızda neşelenmiş, çakır keyif kafalarla sohbete dalmıştık.
Dostlar güzel, sohbet güzel, gece güzel.. Dublelerin sonu gelmemeliydi.
Nadiren de olsa bu güzel ortamdan sıyrılıp kısacık bir süre kendisiyle baş başa kalabiliyordu insan; geçmiş dediğimiz zaman dilimi beynimizin dehlizlerinde henüz geçmemiş olabiliyordu.
Eski aşklar, sevgililer, anılar.. en özel günler..
İşte böyle bir anda geçmemişi anımsamıştım.
Önce onun güzel sureti şekillenmişti aklımda, sonra hatıramız. Arkadaşlar şen şakrak sohbete devam ederken ben kendi kendime hafifçe gülümsüyordum; güzel, hatırlamaya değer bir hatıraydı çünkü.
Kısa bir süre sonra o güzel hatıradan sıyrılıp kendime geldiğimde ise hüzün sardı bedenimi.. Aslında hatırladığım anı oldukça neşeliydi ama ona dair en güzel anıları nadiren hatırlamaya başlamıştım ve bu durum o güzel günlerin unutulmaya yüz tuttuğunu gösteriyordu; Üzülmüştüm.
Oysa hiçbir zaman unutmak istemiyordum, ömrümün sonuna kadar anımsamak istiyordum o özel günleri. Fakat hayat şartları, yaşananlar ve insanın yaşam mücadelesi buna izin vermiyordu maalesef.
İşte son duble bazen böyle acı bir tat bırakır damakta, şiddetli bir tokat gibi sarsar insanı.
Hiç ummadığın bir an kalpte oluşan sızıdır son duble, geçmemişi yaşamaktır; hüzünlenmektir.
Bu da benden olsun![]()
Gene de hiç bitmesin son dublelerAh sayfamın en güzel satıları olabilir, çok içten yazıldığıda belli.
Hayat bize bir gün son dubleyi yudumlatacak mı bakalım…