Son Duble

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
bak bu şarkıyı dinlerken
eşlik edeceksin ona göre

Buraya uğramayalı baya olmuş bugün bir farklılık yapıp içimdekileri dökmek istiyorum sana..

Sanal platformun cilvesi mi deriz yoksa insanların çirkinlikleri mi bilemiyorum. Sessiz sakin yapımı bozmamak adına birçok konuda görmezden geliyordum insanları ama farkettim ki sessiz kalmak insanlara aşırı bir cesaret veriyor :) Evli olup arka planda yapılan çeşitli rezillikler , kendilerine ait olmayan hayatlarla insanları kandırmak, düşmanı olan biriyle tartıştığınızda size hemen ulaşıp destek verirken çıkarı ters düştüğünde adres şaşanlar, cesareti olmadığı için nick veremeyip sinsi sinsi laf vuranlar ne bileyim sevgi eksikliğimi ? ailenizde edinemediğiniz mutluluk mu? elde edemediğiniz başarılar mı sizi buna sürükleyen ? ama resme dışarıdan bakınca acayip komik durduğunu bilmiyorlar sanırım ne üzücü herkes herşeyin farkında bence daha fazla kendinizi rezil etmeyin derim..
Neyse bu platform için aldığım yeni kararlar var ve çizgimden biraz çıkacak olsamda hakedene hakettiğini vericem üzgünüm. Sessiz kalmak işe yaramıyor çünkü..

Sevgiler öptüm :*

Aynı şeyleri düşünüyor olmamız tesadüf mü yoksa maruz kalmamız mı bilemiyorum @Lefty hanımcım bilemedim :) Benimde artık sitem etme durumum bu yüzden biz sessiz kaldıkça sazı eline alan bişeyler yapmaya çalışıyor ve beni eskiden tanıyanlar bilir ben gözümü karartıp herşeyi yapan biriyim sınırım geçildiğinde burada kaile almayıp, görmeyip, muhatap olmadıkca şöyle sinsi sinsi laf vurmaları yok mu ona bitiyorum çizgini bozma bozma dedikçe bu testide dolup taşıyor. O nedenle artık direk vurup söylücem denk geldikçe ben rahatsız olacağıma kendileri olsun.
Ayrıca benim burada en çok tavrını tarzını beğendiğim insanlardansın size bile bu yapılıyorsa demekki sorun bizde değil Allah akıl fikir versin ne diyelim..

Ciddi yazdım hayret 1 şey, beni hep yanlış anlıyorsun bu sorunu çözmemiz gerekiyor neyse ay insanlar içerisinde tartışmayalım. :s​

Aralıksız dinlerim seni sen hep söyle MelekMosso .. Bu ara favorilerimden ..

Sarışın mavi gözlü bir kızdı
Anılarımda yaşattığım
Bir türlü sevgimi anlatamadığım
Geçmişe özlem duyarak andığım

Gözlerinin sıcaklığıyla
Koskoca bir buzdağını eriten
Gülümsediğinde bir fotoğraf misali
Zamanı donduran
İlgisi asla bana eksik olmayan

Dayanılmaz acılarla dolu kalbimde
Yer bulan
O yeri sonsuza kadar kaybetmeyecek
Ağladığımda beni teselli edecek
Sarışın mavi gözlü bir kızdı..

Yine her zamanki gibi aklıma geliverdin birden ve işte o an gözlerim doldu, yanağımdan bir damla yaş süzüldü.

Geri