Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Akşener'le görüşecek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
adamlar belediyelerini unuttu tripli bir kadının peşinde iknaya uğraşıyorlar… ekrem ve mansur konuşuyor şu an. “biz millet ittifakının belediye başkanlarıyız ve bu sayede büyükşehirleri kazandık” dedi mansur. birlik olalım diyorlar işte kısaca, nazına ölemeyiz meralcim çelik değiliz.

Inan ki hic sasirmam olsa öyle bir şey..
KK bunlari kiyma yapar ama...neyse.
adaylık konusunda değil de cumhurbaşkanı yardımcılığı haberleri vardı, o şartla kılıçdaroğlu'nun adaylığı kabul edilebilirmiş, sanırım, galiba, herhalde. karışık karışık işler.

adaylık konusunda değil de cumhurbaşkanı yardımcılığı haberleri vardı, o şartla kılıçdaroğlu'nun adaylığı kabul edilebilirmiş, sanırım, galiba, herhalde. karışık karışık işler.
iyi parti sözcüsü söyledi şimdi mansur ve ekrem’in yardımcı olması için öneride bulanacaklarını. iyice oyuna döndü iş ya. :/

SON DAKİKA | İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: "Yeni bir öneri sunduk. İki belediye başkanı icracı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olsun dedik

Iste,asil kafalari kurcalayan zoru.
İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları formülü Akşener’den geldi. Kılıçdaroğlu da formüle sıcak bakıyor.
Cumhurbaşkanı yardımcılığında istifa gerekmediği için İmamoğlu ve Yavaş koltuklarında oturmaya devam edecek. Seçim kazanılırsa yasal değişiklik yapılacak
Diye bir şey okudum bilemiyorum..

cb yardımcılığı resmi bir görev olmadığı için cb'nin atamasıyla o makama birileri atanabiliyor. buradaki tek engel tabiki de belediyeler kanunu. belediye başkanları için maalesef bu engele takılıyor. ama bunu da seçim kazanıldığında yapılacak olan küçük bir yasa değişikliği ile aşacaklar zaten.

Hem kimsenin kazanmadığı hem de kimsenin herhangi bir şey kaybetmediği makul sayılabilecek bir orta yok bulunmuş gibi. Millet İttifakı'nın İyi Parti'ye, İyi Parti'nin de bu ittifaka ihtiyacı var. Deva, Gelecek ve Dp'nin ağzının tadını kaçırmıştır bu orta yol ama onlar herkesten daha çok muhtaç bu ittifaka. Bana göre bu plan kabul görürse Akşener kendine yeniden güçlü bir alan açmış olur.

meral ablam geri döner.

İmamoğlu ve Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları formülü Akşener’den geldi. Kılıçdaroğlu da formüle sıcak bakıyor.
Cumhurbaşkanı yardımcılığında istifa gerekmediği için İmamoğlu ve Yavaş koltuklarında oturmaya devam edecek. Seçim kazanılırsa yasal değişiklik yapılacak
Diye bir şey okudum bilemiyorum..
Aynen öyle devam edecekler belediye başkanlığına sonrasında yasal değişikliğe gidilecek.

güzel gelişmeler oluyor. gerçekten türk siyasetinde 24 saat çoook uzun bir süreçmiş.
yalnız şu 2-3 günde her şey o kadar alt üst oldu ki umarım anadolu irfanına sahip yurdum insanı şöyle bir tavır sergilemez.

ortaligi-coh-garistirdilar-tayyibe-verecem-gene_1139666.jpg

Geri