SON DAKİKA! burçlara göre seksilik oranınız (hayal ürünüdür)

Konu sahibi son olarak 451 gün önce görüldü
rte balık burcu değil mi ya? aslında direkt uzak durulması gereken bir erkek ama güzel ağladığı için inanıyorlar işte… nerden bildiğimi sormayın.

aa rte balık mıymış. of bu balık erkekleri beni hep çabuk kandırır zaten. melomun balıklar kapatılsın demesine tekrar hak verdim..

tabii. 185 boy, 100 bin tl maaş, zeki, esprili... tam forum kızlarının aradığı profil değil de ne?
aslında kriterlerime baktığımız zaman benim aradığım kişi belli imiş. teşekkürler rasko teşekkürler ilişki koçum. külliyeye doğru yola çıkıyorum. HOŞÇAKALIN.

@Nyctophilia onaylamadan inanmam ben yine de…

Genelleme yapacaksak doğru değil.
Oğlak Kova ne alaka derken burcu bu olan kişileri kast etmedim ki verdiğim örnekte Sins Oglak burcu. Bu burçların horoskopta cinsellik ya da seks ile alakalı alanlarda olmaları olumlu kabul edilmiyor. Medikal Astrolojide Başak,Oğlak ve Kova kısır burç olarak geçer. 5. Evde bu burçlardan birinin olmasi çocuk sahibi olmama,geç çocuk sahibi olma ya da zorlu bir süreçle çocuk sahibi olma gibi durumları tetikleyebilir. Kova ya da Oğlak in lordu Satürn un de bu evlerle bağlantıları benzer sorunlar oluşturabilir; Satürn cinselliğin ve seksepalitenin antagonistidir. Hazzın, cinselliğin, egonun,seksepalitenin düşmanıdır (Güneş,Mars) İlla genel bi örnek vereceksem en seksi Akrep derim tabii ki. Çirkin olanlarının bile (özellikle kadinlarinin) karşı konulamaz bir manyetizmasi olabiliyor. Cinsel yönlerinizi tetikleyecek kelimeleri,jestleri ,mimikleri iyi seçerler.

Geri