SON DAKİKA! burçlara göre seksilik oranınız (hayal ürünüdür)

Konu sahibi son olarak 451 gün önce görüldü
Rasko Yozgatlı olduğu için testi kebabı ile devam eder yada yağlama Sjsjsjs

Yeldanın erkek versiyonu olduğumu öğrendim iki konuda.
Gerçi o benim dişi versiyonumdur anca…

Hayır aeg üzgünüm, benim erkek versiyonum değilsin. Oranlarına baktım sen ne sevimli ne de seksiymişsin.. : )))

* Aa pardon 261 miş ben 26 gibi okumuşum.. Seni bu oranla tanımlayamıyorum.. :))

Son düzenleme:
ya benim nerem sinirli lari hanım ya.. artık itiraz etmeyeceğim tamam. ama kabul etmiyorum. izmiri verin ekrana izmiri!

ya benim nerem sinirli lari hanım ya.. artık itiraz etmeyeceğim tamam. ama kabul etmiyorum. izmiri verin ekrana izmiri!

kdkdj işin şakası o… bilhassa ikizlere yüklenen bir görsel bulmak istedim.d seni sinirli gördüm mü hatırlamıyorum. bir tanesini hatırladım:d ben ikizleri çok seviyorum juju, benim çok yakın arkadaşlarım ikizler jdjdj yeğenlerimin bir çoğu ikizler kdjd burçlar aleminin üvey evlat muamelesi çekilen iki burcu benim en sevdiğim burçlar: yay ve ikizler kdkd

başak burcunun kazandığı bir tane savaş yok allah kahretmesin. kesin geçen gün "ekmek, şarap, sen ve ben" şiirini okuduğum için seksiliğim eksilere düştü. ya siz ne anlarsınız ince ruhtan... paris'te olsaydım kadınların ilgisinden sokakta yürüyemezdim. neyse, iç oğlanı sen bana geçenlerde çekici mi demiştin canım?

Geri