Son Dakika - ABD Başkan Adayı Trump'a suikast düzenlendi!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
@No Pasaran güldüm ya :) çok severim.. maça geldiğinde güzel tezahürat yaptım kendisine haahah.
Yalnız Trump işi götürür artık, ikonik bir poz verdi, malûm kişi olsa nasıl da kaçardı:)
Kendisini öldü gösterip, tekrar canlanır ve peygamber ilan ederdi sanırım

Burada eksik olan şey olayın halka mâl edilmesi. Halkın sahiplenmesi için halkın içinden yan kahramanların türetilmesi. Tanka tişört sıkıştıran abiler yada darbecilerin üzerine kamyon sürdüğü söylenen şerife bacılar gibi. Halktan birileri şehit birileri gazi olmalı ve bu ünvan verilmeli. İdeolojik olarak önemli olan bu icraatlar gerçekleşirse Trump hukuken mümkün olmasına rağmen 4-5 defa daha kendini seçtirebilir.
Bu tarz hikayeler işte;

Şu ikonik pozun tshirtü basılmış dünden bu güne ya...

çık meydana ve onlara de ki: ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır.

Kurşun azcık sağdan gitse Trump mefta olacaktı ya.
Bu adamın korunamadığı açık ve net
Yok saldırganı öldürmüşler
Adam Trump'ın kulağına küpe deliği açtı mı? Açtı.
Trump mortingen olduktan sonra yemişin saldırganı haklamayı.

Saldırıyı eniştesinden mi öğrendi acaba

Ya arkadaş. Kendisini kulağından vurdurdu demiyor kimse. Elinde bir Hollywood kan kapsülü vardı "ahh kulağım" diyip yapıştırıp patlatıyorsun kulağında. Suikastçı başkasını vuruyor. Ya da kimseyi vurmuyor kuru sıkı. Ölen var derseniz otopsi mi yaptınız derim.
Bu kadarına cesaret edebilir mi? Gerçi çok da aklı başında biri değil ayrıca yargılanma korkusu da var ancak vuran kişi de öldürüldüğü için bu sorunun cevabını bilmek çok zor.

Sinir bozucu gelecek belki biliyorum ama ABD'nin içinde olup "haberleri yokmuş" tarzındaki hiçbir senaryo bana mantıklı gelemiyor.
Abartıyorum belki bilmiyorum.
Herkes kendini vurdursa kulağından mi vurdurur diyor doğru belki suikasticinin de öyle bi görevi ve niyeti yoktu. Bi sey oldu eli kaydi yanlış yere ateş etti vb. . Optimum şartlarda bile insan insanı öldürüyor yanlışlıkla.
%100 gercekse koskoca ABD başkanı adayını öldürebilme ihtimali bu kadar kolaysa vah dünyanın haline diyelim .

Geri