Son Dakika - ABD Başkan Adayı Trump'a suikast düzenlendi!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seçimi garantiledi artık.

Edit : AP : Hastaneye kaldırılan Donald Trump'ın durumu iyi olduğu açıklandı.

IMG_6644.jpeg

IMG_6645.jpeg

Son düzenleme:
Piyasalar başkanlık seçimlerine yönelik belirsizliklerin kalktığı yönünde hareket ediyor. Suikast girişimi sonrası BTC ve ETH +%2,5 civarı yükseldi.

Güzel fotoğraf verdin, dağılın şimdi.
Edit: Olan vefat eden kişiye olmuş, yazık.

Terlik mi fırlatmışlar? göremedim. Kulağına çarpmış sanırım. Mermiyse ustaca ıskalatmış.

Trumpın askerleriyiz. Hazırlıklara başladım. Yedirmeyiz

miting yaparken sağına soluna dönerek konuşan, eli kolu sürekli hareket halinde olan bir adamı 130m mesafeden uyarı olsun diye ya da mağdur olsun diye kulağından vurmak mantıklı gelmedi. bunun 40 tane yolu varken yarım santimle ölebileceğin hayvani bir riske girmek akıl kârı değil. ama tabii komplo teorilerinin de en güzel tarafı bu; asla yalanlanamaması.

bu mevzu trump'ın kişisel "biz bu yola kefenimizle çıktık"ı olur. ya da biraz daha sloganvari; "darağacında olsak bile son sözümüz abd"

Geçen seçimi aynı ülkemizde olduğu gibi, hile ile kaybetti zaten. Yaptığı itirazın da gayet haklıydı.
Böyle bir şeyin riskini kimse almaz, kulağına değil boynuna gelse ölür. Benzer ucuz numaralar gördük ama bu farklı sanki. Muhtemelen bu olay ona seçimi de kazandıran şey olacak.

Ya arkadaş. Kendisini kulağından vurdurdu demiyor kimse. Elinde bir Hollywood kan kapsülü vardı "ahh kulağım" diyip yapıştırıp patlatıyorsun kulağında. Suikastçı başkasını vuruyor. Ya da kimseyi vurmuyor kuru sıkı. Ölen var derseniz otopsi mi yaptınız derim.

Burada eksik olan şey olayın halka mâl edilmesi. Halkın sahiplenmesi için halkın içinden yan kahramanların türetilmesi. Tanka tişört sıkıştıran abiler yada darbecilerin üzerine kamyon sürdüğü söylenen şerife bacılar gibi. Halktan birileri şehit birileri gazi olmalı ve bu ünvan verilmeli. İdeolojik olarak önemli olan bu icraatlar gerçekleşirse Trump hukuken mümkün olmasına rağmen 4-5 defa daha kendini seçtirebilir.

trump seçilirse
reis dostum trump diyebilir

J.F. Kennedy'yi ıskalayamamaışlardı. Zavallım Niyazi olmuştu. Üstelik hareket halinde bir araçtayken.

Mermi sıyırdı şovunu da yaptı. Başkanlığı artık kesin gibi. Bu seçilmesin diye biden’ı öldürmeyi düşünürlerse şaşırmam.

Yalnız adam tam posterlik poz vermiş. Son yıllarda bu şekilde karizma pozu olan bir Trump var bir de @Run ’un çok sevdiği eski Adana valisi Hüseyin Avni coş var. Escobar’ın bile böyle pozu yok;

IMG_6659.jpeg

IMG_6660.jpeg

@No Pasaran güldüm ya :) çok severim.. maça geldiğinde güzel tezahürat yaptım kendisine haahah.
Yalnız Trump işi götürür artık, ikonik bir poz verdi, malûm kişi olsa nasıl da kaçardı:)

Geri