Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kokoreç ve midye
Kaliteli el yapımı mangalda sucuk ekmek
Abant golune giderken ufak minnos bir kulubede bir aile yapiyor bunu. Ne zaman gitsem orda yerim inanilmaz lezzetli. Yol kenarindalar yolun duserse mutlaka ugra canim![]()
sağlıklı yaşam takıntısını sağlıksız buluyor ve Şüheda hanımefendiye yarım ekmek kuzu kokoreç ısmarlamak istiyorum. daimi müşterisi olduğum kokoreççi emrullah abiye sormuştum bir defasında "abi çok iyi yapıyorsun bu işi, kimse senin kadar iyi yapamıyor bu işin sırrı nedir" dedim.
"onlar çok yıkıyordur bağırsağı" demişti.
güldüm ve yemeye devam ettim.
tabii çok sonra öğrendim ki laf da çalıntıymış kokoreçin tarifi de.
Yemek davetinizi balık ekmekten yana kullansanız daha makbule geçerdi zira hiç tatmak istemediğim lezzet yine de tşk.ederim![]()
Balığın her türlüsünü severim. Maharetli ellerinize ve zevkli seçiminize saygı duyuyor ve yemeği size bırakıyorumsize ankara'da norveç uskumrusu ısmarlamak hakaret olur hanımefendi hele ki benim gibi onbir sene evvel askerden geldiğinde iş bulamayıp iki sene balık halinde ön muhasebecilik ve balık konusunda doktora yapmış biri için. hangi balık nasıl temizlenir, hangisinin tavası, hangisinin ızgarası daha iyi olur, ben önlüğümü giyip geliyorum oturun ve izleyin sadece lütfen.