Sokak köpeklerine yardım edelim :(

Konu sahibi son olarak 4361 gün önce görüldü
Bunlarda benim köpeklerimdi :( barınaktan almıştım ama çaldılar ikisinide :(

45000_429605244529_3758566_n.jpg

45000_429605249529_4187882_n.jpg

Millet rahatsız oluyor diye hayvan barınağına verdim, yaklaşık 45 km mesafedeki hayvan barınağından kaçıp geldi, bir daha kolay kolay bırakırmıyım ben bunu :)
insan görünümlü hayvanlardan iyi...

Köpeklerin bu sadık kalmaları beni benden alıyoo :)) Ben çook isdedim köpek ama annem saolsun eve sokmam der ondan hep kursağımda kaldı .. :)

Köpeklerin bu sadık kalmaları beni benden alıyoo :)) Ben çook isdedim köpek ama annem saolsun eve sokmam der ondan hep kursağımda kaldı .. :)

Olsun, illa evinde beslemen gerekiyor yada ne bileyim evinin önünde kulubede beslemene gerek yok, sokakta onlarca sahipsiz hayvan var bir nevi onların sahibiyiz biz, sen bakma bana bunu sahiplendim ama bunun yanında bir kaç tane sokak arkadaşı var onlarda bi bakıma benim köpeklerim...

ayy annemmm çook tatlıı bunlarr ölürümmmm :))))
Evet öyleydiler ama tekini 4 aylıkken tekini yaşına girince çaldılar,Boluda aramadığım yer kalmadı ama bulamadım.Tekrar köpek almaya gittim barınağa ama vermediler''Taşeron firmaya devredilmiş barınak '' :(

Bir başka ya ama köpek beslemek ,gerçekten çok başka.SADAKATLERİ MÜKEMMEL.iLK KÖPEĞİMİ İLKOKUL 2'DE ALMIŞTIM,GİZLİCE BESLEMİŞTİM VE BENİ OKULA BIRAKIYORDU,YANIMDAN AYRILMAZDI :)

Nasıl çağrılıyordu bu enikler ..?
" Geaaahhh geaahhh bobii olm geaahhh " :)

Malesef ülkemizde Hayvan barınakları ve bakımlarını üstlenecek birey sayısı yok denecek kadar az. Bu konuda herkesin elini taşın altına koyması lazım.

Geri