Sokak köpeklerine yardım edelim :(

Konu sahibi son olarak 4359 gün önce görüldü
sokak-kopekleri_38292.jpg

Soğukta, karda kışta o hayvanlara çook acıyorum :( Açlık daha bi kötü .. Ben ve tayfam (Kıbrıs) evden yemekler götürürdük, dürüm alırdık, süt ve sularını eksik etmezdik. Artık Annem ve Babam öyle alışdılardı ki evde et ya da tavuk yapıldımı köpeklere de ayırıyodular:) Bizden sonra bütün mahalle yardım etmeye yemek su getirmeye başladılar ve o mahallenin köpekleri şimdi barakalarında tok yatıyolar ... Bunun ne kadar gurur verici bişe oldunu anlatamam size. Sadece bi kap su bile vermeniz yeter lütfen ... :lutfen:

Aslında yalnız köpekler değil bütün hayvanlar soğukta donuyor :(

güzel bir konu. inşallah senin gibi duyarlı olan birçok vatandaş başkalarına da aşılar bu duyarlılığı.

bir tek kopek degil kuslar var donuyorlar kediler
en kotusu bazi cocuklar tasliyor

İşyerinde 8 tane yavru köpek besliyorum gizliden gizliye,anneleriyle pek anlaşamasakta,hergün beni kovalasada yavrular hergün et ziyafeti çekiyorlar :)

hayvanlar degerlisiirrrrrr:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:

lanemojenin gelecekteki hali işte :D üye olur olmaz değişik bi yorum. :D

Tabiki bütün hayvanlara yardım etmek lazım hepsini kapsıyor aslında bu yazılanlar.

Ben o çocukların yapdıgını inan ailelerinde buluyorum hatasını .. Çocuk onu oyun sanıyo ama o bir canlı ve canı yandını bilmiyor ..

bilen biliyor ama bahane bol
anne cocugunun yaninda kediye tekme atarsa cocugu suclamamak gerek
aslinda istedigin kadar konus bos yapan yapiyor yine

Ay yerim ben onları ya :(

Yaşşaaaa süpersinnn :) :heyoo: Vazgeçmek yok yola devam :kiki:
Yok vazgeçmem bea.5 kez köpekler tarafından ısırılan biri var karşında :D Yalnız o anne köpek sayesinde uçabildiğimi öğrendim,bigün yine kovaladı beni yavrularının yanında görünce,duvardan bir atlayışım vardı,3-5 saniye havada kalmışımdır,sonra yerçekiminden dolayı yere düştüm sanırım :D

Yok vazgeçmem bea.5 kez köpekler tarafından ısırılan biri var karşında :D Yalnız o anne köpek sayesinde uçabildiğimi öğrendim,bigün yine kovaladı beni yavrularının yanında görünce,duvardan bir atlayışım vardı,3-5 saniye havada kalmışımdır,sonra yerçekiminden dolayı yere düştüm sanırım :D

Bende çook ısırıldım aşı bile oldum :) Son cümlene de kopdumm harikasınn :D

Bende çook ısırıldım aşı bile oldum :) Son cümlene de kopdumm harikasınn :D
Ben hepsinde aşı oldum neyseki,asıl korkum beni ısıran köpeğin ölmesi artık :):) Yavrular zaten yakında bana anne diyecek,annelerinden çok beni görüyorlar :):)

Yaşşaa ayırmış gibi olmayım ama köpekler bi farklı yaaa hasdaım onlara :)
Aynen öyle,bende hastalık değil fanatizm oldu adeta :):) Küçükken buzdalabından etleri çalıp sokak köpeklerine verecek kadar deliydim,o yüzdne az dayak yemedim :D

Geri