Sassy Girl
Üye
-
-
-
-
-
Soğukta, karda kışta o hayvanlara çook acıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşyerinde 8 tane yavru köpek besliyorum gizliden gizliye,anneleriyle pek anlaşamasakta,hergün beni kovalasada yavrular hergün et ziyafeti çekiyorlar![]()
bir tek kopek degil kuslar var donuyorlar kediler
en kotusu bazi cocuklar tasliyor
Ben o çocukların yapdıgını inan ailelerinde buluyorum hatasını .. Çocuk onu oyun sanıyo ama o bir canlı ve canı yandını bilmiyor ..
Yok vazgeçmem bea.5 kez köpekler tarafından ısırılan biri var karşındaYaşşaaaa süpersinnn:heyoo: Vazgeçmek yok yola devam :kiki:
bilen biliyor ama bahane bol
anne cocugunun yaninda kediye tekme atarsa cocugu suclamamak gerek
aslinda istedigin kadar konus bos yapan yapiyor yine
Yok vazgeçmem bea.5 kez köpekler tarafından ısırılan biri var karşındaYalnız o anne köpek sayesinde uçabildiğimi öğrendim,bigün yine kovaladı beni yavrularının yanında görünce,duvardan bir atlayışım vardı,3-5 saniye havada kalmışımdır,sonra yerçekiminden dolayı yere düştüm sanırım
![]()
Ben hepsinde aşı oldum neyseki,asıl korkum beni ısıran köpeğin ölmesi artıkBende çook ısırıldım aşı bile oldumSon cümlene de kopdumm harikasınn
![]()
Ben hepsinde aşı oldum neyseki,asıl korkum beni ısıran köpeğin ölmesi artıkYavrular zaten yakında bana anne diyecek,annelerinden çok beni görüyorlar
![]()
Aynen öyle,hayvan sevgisi,özellikle köpek sevgisi bir başkaAma güzel bi duygu deil mi yaa![]()
Aynen öyle,hayvan sevgisi,özellikle köpek sevgisi bir başka![]()
Aynen öyle,bende hastalık değil fanatizm oldu adetaYaşşaa ayırmış gibi olmayım ama köpekler bi farklı yaaa hasdaım onlara![]()