-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İmkansızlığın içinde başka bir canlının hayatını düşünmek şahsen beni çok duygulandırıyor.Böyle hareketler nedense hiç ama hiç duygulandırmıyor beni.
Ooo helal olsun bravo diyemiyorum.
Belki vicdan sahibi olmadığımdandır![]()
Beni hiç duygulandırmıyor baya sıradan basit gibi geliyor bana.Çünkü insanların merhamet duygusunu böyle şeylerle ölçmüyorum.İmkansızlığın içinde başka bir canlının hayatını düşünmek şahsen beni çok duygulandırıyor.
Kameraya çeken kişi ile kağıt toplayıcısının bağlantısı yok ki... Çocuğun telefonu bile yoktur. Yolda gören biri çekip paylaşmış.Beni hiç duygulandırmıyor baya sıradan basit gibi geliyor bana.Çünkü insanların merhamet duygusunu böyle şeylerle ölçmüyorum.
Aldığı maaşın yarısını sokak köpekleri için harcayıp ama kendi anne babasına karşı bir gram hayrı olmayan insanlar tanıyorum,anne babaları güzel insanlar olduğu halde onları bir selama muhabbete muhtaç bırakan...
Haliyle bu tür davranışların kamera ile çekilip paylaşılmasına da anlam veremiyorum.
Yok yağmurluk yapmış,yok ceketiyle üstünü örtmüş.Bu tür videoları hep görüyorum.
Okuyup okuyup kendi kendimize günah çıkarıyoruz gibime geliyor sadece.
Kendi çekip paylaşıyor mu demişim yazıyı nerden nasıl okudun acaba leftycim.Kameraya çeken kişi ile kağıt toplayıcısının bağlantısı yok ki... Çocuğun telefonu bile yoktur. Yolda gören biri çekip paylaşmış.
Duygu sömürüsü olması için ortada başka bir menfaat ilişkisi olmalı yoksa yoldaki bir görüntüden kağıt toplayıcı ne kazanç elde edecek? Sosyal medyada paylaşıp para mı kazanacak?
Şahsen ben çok mutlu oldum izlerken ve duygulandım. Seni anlıyorum ancak burada masumiyet ve vicdan dışında başka bir şey göremiyorum.Kendi çekip paylaşıyor mu demişim yazıyı nerden nasıl okudun acaba leftycim.
Birileri paylaşıyor birileri de günah çıkarıyor diyorum izleyerek.
Köpekler ıslanınca üşütüp grip oluyolar mı
maraşlı bi arkadaşım bizim orda üşümeyenlere it misin üşümüyorsun diyorlar derdi.Yağmurda pek dolaşmaz ve bir yere sığınırlar çünkü kürkleri ıslanınca ister istemez soğuğu daha fazla hissediyorlar. Köpeğin ırkına, iklime göre durum değişiyor ve hastalanabiliyorlar.
Kedim de köpeğim de öldüğünde haftalarca kendime gelemedim hatta bir daha hiç iyi hissetmeyeceğim sanmıştım ancak bir süre sonra kabullendim.Ah benim Köpeklerim. Öldükleri zaman günlerce ağladım.
![]()
Yaranizi deşmek istemem fakat nasıl hepsi bir anda öldü? Hastalıktan mı? Sağlıkları iyi gözüküyor.Ah benim Köpeklerim. Öldükleri zaman günlerce ağladım.
![]()
Anne ve baba Köpek 15,5 yıl yaşadı. Baba Köpek Prostat kanserinden, Anne Köpek çok öksürüyordu sonra kan geldi. ikisini de Veteriner uyuttu. Yavrulardan biri sokakta gezdirirken birşey mi yaladı. Bütün Boğazı iltihap yaptı. Hicbirşey yiyemedi. 9 yaşında öldü. Bir yavru da Böbrek iltihabından öldü 7 yaşındaydı. En son bir yavru da Gripten öldü.14 yaşındaydı. Bunlar Pug cinsi Köpek 15 yıl yaşarmış. Evimizin çocukları gibiydiler. Bu cinsler insana çok yakın oluyorlar ailece çok ağladık.Yaranizi deşmek istemem fakat nasıl hepsi bir anda öldü? Hastalıktan mı? Sağlıkları iyi gözüküyor.