Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Çok tatlı hayvan fakat tehlikeli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet sokaklarda çocuklar koşmasın, köpekler koşsunŞimdi gelir köpeğin suçu yok, çocuk koşmasa kovalamazdi diyenler
Bir köpek yüzünden bir eve ateş düştüManisa pomak gitti yerini almışsınız hemen mşllh
Bu konuda defalarca yorum yaptım ve yetkililerin önlem almasını beklemek dışında benim söyleyeceğim bir şey bulunmuyor.@Lefty ne diyecek acaba
Ne bekliyosun toplatılıp hayvanlar o çöp barınaklar da bok yoluna mı gitsin ne olsun tam olarak?? Bir hayvan yüzünden hepsini karalayamazsın hepsinin hayatının içine edemezsiniz böyle bir dünya yokBir köpek yüzünden bir eve ateş düştü
.Emare hangi dinden olduğunu bilmiyorum. Amma hiçbir din çocukların bu hale düşmesine cevaz vermez .her dinde kısasa kısas vardır .öldüren öldürülür. O çocuk babasının ve annesinin istediğini sorsak çocuğumu öldüren köpeği öldürün derdi .yada baltayı alıp kafasına indirirdi .kendimizi ölen anne ve baba yerine koyalım .ne yapardık
kısasa kısas dediğin şey Arabistan topraklarında daha yaygınEmare hangi dinden olduğunu bilmiyorum. Amma hiçbir din çocukların bu hale düşmesine cevaz vermez .her dinde kısasa kısas vardır .öldüren öldürülür. O çocuk babasının ve annesinin istediğini sorsak çocuğumu öldüren köpeği öldürün derdi .yada baltayı alıp kafasına indirirdi .kendimizi ölen anne ve baba yerine koyalım .ne yapardık
Abi bu olayı tartışmışlardı dün ekşi sözlükte. Son karar köpeğin kovalamadığı, sonradan olaya bakmak için geldiği yönünde. İnanmalı mıyız bilmem@climax hocam daha 5 6 ay önce konuştuk yine bir köpek ve vefat eden küçük bir çocuk