Sokak köpeği

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çok tatlı hayvan fakat tehlikeli

null_62675.jpg

Bu konuda defalarca yorum yaptım ve yetkililerin önlem almasını beklemek dışında benim söyleyeceğim bir şey bulunmuyor.
Yasa bu şekilde ve komisyonun kararı ile yeni düzenleme yapılması gerekiyor. Seçim öncesi sonuçlanacaktır diye tahmin ediyorum.

Ben insan adaletine asla inanmıyorum. Neyse ki Allahın adaleti var. Yoksa bitmiştik. Herkes bir gün düşündüğünü yaşayacak. O yüzden çokta umursamıyorum

Bisi yapmaz abisi, oyun istiyo @Emare
Picsart_23-01-30_08-15-53-579.jpg

Son düzenleme:
Hmm demek köpek çocuğu öldürmüş moduna gireli epey oluyor toplum olarak.

Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Gidin bakalım o acılı annenin babanın yanında deyinki “ hayvanlar toplatılmasın barınaklarda çöp oluyor”
Bakalım karşılığında ne cevap alacaksınız.

@climax hocam daha 5 6 ay önce konuştuk yine bir köpek ve vefat eden küçük bir çocuk

Tabii lan manyak mısın niye toplansınlar? Çoluk çocuk ölsün onlar niye toplanıyor? Hayır bir köpeğin yaptığını niye hepsine mal ediyorsunuz? Sonuçta akıl fikir sahibi hayvan bunlar.

Aynen.
Hayvanlari genellemeyin.
Uslu olanları hep uslu dur diye tembihlerseniz sorun olmaz. Köpeklerin kişisel görüş ve tercihlerine saygı duyalım, teşekkürler.

Tamam hayvanlarin hakkini savunalim da cocuklarin hakkini kim savunacak? Kacinci cocuk veya insan bu hale gelen? Bu saldirilara bir cozum yolunun bulunmasi lazim.

Ailemin oturdugu mahallede de malesef suru halinde geziyor bu sokak hayvanlari. Bir sekilde uremelerini durdurmaniz gerek. Yoksa, hayvan tamamiyle icgudu ile hareket eden bir varlik. Ondan aklini kullanmasini bekleyecek degilsiniz. Onlemi devletin almasi lazim.

Emare hangi dinden olduğunu bilmiyorum. Amma hiçbir din çocukların bu hale düşmesine cevaz vermez .her dinde kısasa kısas vardır .öldüren öldürülür. O çocuk babasının ve annesinin istediğini sorsak çocuğumu öldüren köpeği öldürün derdi .yada baltayı alıp kafasına indirirdi .kendimizi ölen anne ve baba yerine koyalım .ne yapardık

Emare hangi dinden olduğunu bilmiyorum. Amma hiçbir din çocukların bu hale düşmesine cevaz vermez .her dinde kısasa kısas vardır .öldüren öldürülür. O çocuk babasının ve annesinin istediğini sorsak çocuğumu öldüren köpeği öldürün derdi .yada baltayı alıp kafasına indirirdi .kendimizi ölen anne ve baba yerine koyalım .ne yapardık
.

kısasa kısas dediğin şey Arabistan topraklarında daha yaygın
Yallah Arabistana!

@climax hocam daha 5 6 ay önce konuştuk yine bir köpek ve vefat eden küçük bir çocuk
Abi bu olayı tartışmışlardı dün ekşi sözlükte. Son karar köpeğin kovalamadığı, sonradan olaya bakmak için geldiği yönünde. İnanmalı mıyız bilmem

Geri