Sokak köpeği

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Oy yavrularım neler çekiyosunuz şu insanlardan. Yorumları okuyunca bi kez daha üzüldüm onlar için. Allahım sizi korusun.. insanlardan

La havle vela

Size mi sorucam pardon?? Bi dahakine özelden mesaj atarım bu yorumum uygun mu size diye ok.. köpeğe saldırgan diyosunuz da bi kendinize mi baksanız

Oy yavrularım neler çekiyosunuz şu insanlardan. Yorumları okuyunca bi kez daha üzüldüm onlar için. Allahım sizi korusun.. insanlardan
Kral meksika da uyusturucu tacirlerine parasini odemedi diye ailesini gozlerin onunde kopeklere canli canli parcalatan graphic videosu istermisin, biraz nesen yerine gelir he nedersin? Ya da eglence icin zenci cocuklari kopeklere parcalatan rutbeliler falan? Alirmiyiz biraz?
images (10) (2).jpeg

Hanımefendi buradaki hangi üye çocuk parçalamış?
Kanka boyle bir kesim harbiden var bak. Hayvan olumlerini cok fazla gorup mizantropik triplere giren. Buna sorsan yavru kediyi nasil işeteceğini bile bilmez aw1k. Havsala onu alamayacak kadar henuz yeni yeni genisliyor cunku.

Hayır ben size bişeyleri kanıtlamak için yazmıyorum yani ortaya yazıyorum uyar uymaz umrumda değil ama siz maşallah her yazdığımı kendi istediğiniz yere çekiyosunuz. Asla açıklamicam ne demek istediğimi. Kafanızda kurun yaşayın

Hayır ben size bişeyleri kanıtlamak için yazmıyorum yani ortaya yazıyorum uyar uymaz umrumda değil ama siz maşallah her yazdığımı kendi istediğiniz yere çekiyosunuz. Asla açıklamicam ne demek istediğimi. Kafanızda kurun yaşayın
Amenna kral ama ben burda susuzluguny gidermek icin cabaliyorum.
Alirmiyiz vahsice katledilen insan olumu? Immmm, nefis olmazmi?

Köpekleri savunuyoruz diye çocuk ölümüne amaan der gibiyim size göre. Bayaa iyiymiş ya. Içmenize gerek yok kafalarınız bayaa iyi

Geri