Sokak kedisini sevip okşamak

Konu sahibi son olarak 2844 gün önce görüldü
hayvanları çok seviyorum ama patileri bana değdiği an bende bi' huylanma oluyor içim gıcıklanıyor.s.s.s

öyle huylarım yok
çok çok naber
gel pisi
uzaktan işte

Genelde kaçıyorlar ama baktım kacmicak gibi direkt yanasir severim. Biraz hoyrat sevdiğim için de az tırmık yemedim. Nabim ya cok seviyorum.

Sitede bizim bloğun bahçesinde var birkaç tane. Çok tatlılar ama sevdirmiyorlar şapşikler.

uzaktan sevmek daha güzel tırmalıyorlar.

Sokak kedilerini çok severim

Kışın dışarıya yesinler diye hep bir kap yemek bırakıyorum

Yıldız parkın da fıstıklarla sincap beslemek favorim bu ara.

Bi gün bi parkta oturuyorum yine müzik dinliyorum jshfjdj ama cocuk parkı , orda da minnak bi kedi var. Sevmeye başladım. Sevdirdi de şapşal. Sonra 5 yaşlarında bi kız çocuğu salıncaktan inip geldi yanıma
-Ablaa , ben de seviyim mi ?
+Gel hadi sev bakalım
-ısırırsa?
+Hic bisey yapmaz , bak beni ısırıyor mu ? Ver elini ben sevdiriyim sana , baksana şuna çok tatlı di mi ?
Başta istese de yanaşamadı ,bi kaç kere dedesinin yanına kaçip geldi falan. Ama sonra cesaret etti.
Once elini elimin üzerine koydu , sonra yavaşça kedinin sirtina dokundu . Gorseniz nasil mutlu oldu , sevdikçe kikirdiyor resmen kiz. Arkadan dedesi kıs kıs gülüyor .Meğer korkarmis kedilerden , ilk defa dokunmuş bi hayvana. Söyledi sonradan. Bir de tatli dilli .d
Sonra işte 3 - 4 tane daha çocuk geldi "Abla biz de seveliiiim " diye. Onlar yaramazdi ama ortamin icine ettiler jzjdjdf
Bu kadar

Dokunmadan severim
Ben hayvanlara dokunamıyorum malesef

içlik benim van kedimdir, severim ama okşamam. malumat garfielddır onu yerim. podçum sokak kedimdir, yanimda taşırım.

Bundan üç beş sene evvelinde sokak kedisi olmasını umursamazdım. Fakat son zamanlarda çok fazla kaygı duyuyorum, bir şey olur mu diye. Dokunmadan seviyorum. Ama onların bana sürünmelerine izin veriyorum. Bazen bahçenin önüne süt koyuyorum, bacaklarına falan dolanıyorlar insanın, ben böyle güzel bir teşekkür bilmiyorum. Tüm elektriğini alıyorlar bünyeden.

gecenin bir yarısı van kendisi görmüştüm
bakımlı tosun gibiydi
naber falan dedim
kaçtı

sokak kedisinden korkuyorum kedilerden korkiyorum ister iki ayak kedi ister dört aysk kedi olsun :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

eve gidince ruby trip atıyor sonra.
sen kedi sevmişsin git diyor bana resmen hayvan.
senin koku algını öperim ya, sefil hayvan, çok seviyorum.

Sokak kedisi olup olmaması kedileri sevmemi engellemiyor

1 ay önce hamile sokak kedisini aldım eve yavruları oldu şimdi

Kırmızı ışıkta bile inip mama su verdiğim, yetişmem gereken bir yere dakikliğimi sırf kendileri için gözardı ettiğim güzel varlıklar. Yaahu, gelip böyle sürtünmeleri sev beni demeleri yok mu ölüünüür. Hepsini tek tek kucaklayıp eve götüresim var. Keşke hiç aç kalmasalar dimi ? Keşke herkes bir şekilde yardımcı olsa mesela ?

Geri