Sokak kedisini sevip okşamak

Konu sahibi son olarak 2841 gün önce görüldü
Huzur veren eylemlerden biridir.
Hele ki bir kaç dakika sonrasında size sürtünmeye başladıysa o andan güzeli yoktur.​

Keşke o an yiyecek bir şeyler verebilsem :)

Hafif miyavlayarak ellerinize sürtünüp durur; sev der beni, sev. Sevmem mi ölürüm. Hele suyu açıp avucunuza döktüğünüzde o avuctan su içmesi yok mu? O minik diline kurban. Çok severim, çok.

Parazit olur diye sevemiyorum :o

Genelde selam veririm ama arada sevdigimde olur

Seversem ellerimi yikamadan rahat edemem.

eskiden 2 güne bir yavru bulup eve getirirdim anam istemezdi bende sitenin bahçesine bırakırdım şuan sitede heryer kedi :D bir kaç teyzede besliyor onları
yolda köpek kedi ne bulsam gider okşarım :nopsrn:

Bayılırım, o minikler öyle güzel hissediyor ki verdiğiniz sevgiyi lütfen esirgemeyin :o

18033010_1846141165610727_5699856081334588539_n.jpg

bu bizim rıfkı biz ona eyle sesleniyoz ortalıkda yokken rıfkııı diye bağırınca biyerlerden pırtlıyo
cigercinin önünden ayrılmaz karnı tok sırtı pek ama tek gözü kör

18057164_1846142422277268_1430890436527774439_n.jpg

bunlarda ediyle büdü benim güvercin kümesinin altında dünyaya gözlerini açtılar 2 yaşındalar
sevmesemden dötümden ayrılmıyorlar bütün tavuğun etini ben kemiğini onlar götürüyo annaşıp gidiyoz[/FONT]

Sevgiye, sevilmeye en çok ihtiyaç duyanlardır sokakta yaşayan hayvanlar. Bazen bir semtte tüm hayvanları benden kaçarken ya da korkarken buluyorum. O semtte ne denli kötü insanların yaşadığını anlayabiliyorum böylece..

Merhamet duygusunun kabardigi ve kedinin mutlu oldugu andır

Küçükken kedilerle ilgili kötü bir anım oldu dokunamıyorum

sokak köpeklerini daha fazla swviyorum

Bu da benim kedimdi , ailem eve kabul etmeyince , sokakta sahiplendiğimdi . Geçenlerde köpeğin teki boğmuş , öldü. Görünce mahvoldum .

Van kedisiydi , çok güzel gözleri vardı

özledim be
sevin onları

ya bizim burdakiler yabani, sevemiyosun... kaçıyolar....

Çok tatlılar.. Pisi pisi diyince sırnaşıyorsa oturur severim.. Bazıları kızıp tırmalıyor yoksa.. :umursama:

Geri