Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Artik Ak parti de kalkinma donemi kendilerine olmaya basladigindan beri kan kaybi devam ediyor. O onun yegeni bu bunun oglu derken saltanat kayigina dondu bazi yerlerde. Hatta genelde de boyle diyebilirim. Ben bu teskilatin icine girdigimde kimse de menfi duygular yoktu. Ama iktidar ve guc ele gecince bir de kendilerini nasilsa Reis var bize rakip yok dusuncesi de hakim olunca halktan kopmalar halkla diyalog kesildi sonucta kacinilmaz oldu. Adaylar konusuna gelince evet adaylar yalnisti. Gerek Ankara'da gerekse Istanbul'da. Daha once brokrat denedin olmadi ayni hataya yine dustu sonu bu sekil oldu. Bir de teskilatlarda doymusluk vardi bi silkelenmeleri gerekiyordu. Bu durum umarim kendilerine getirir bazi kafa yapisi bozuk olanlari. Emeklilere gelince egri oturup dogru konusmak lazim. Kiralarin 15 bin tl ve hayat pahaliliginin zirve yaptigi donemde 10 bin tlye mahkum edersen tepkiyi yersin. Nitekimde oyle oldu. Isteseydi 20.000 yapar secimi tek kalemde alirdi. Ben genel merkezde verileri inceledigimde sandiga gitmeyen 6.5 milyon secmenin oldugunu gordum. Keza 25milyon oy aldigin yerde son aldigin oy 16 milyonlarda. Chp'nin oyu 1 milyon civari artmis alt tarafi. Adam sandiga gitmedi gitseydi gene Ak partiye atacakti. Atmamak icinde gitmedi. Gelelim diger konu muhalefetin 1.ci parti oldugu secimlerden sonra kendini iktidar partisi olarak gormesine. Yerel secimler ile genel secimler farklidir. Secmenin Erdogan'a guveni azalsa da gene de yonelecegi yoldur. Dikkatini cektiyse son Mv secimlerinde ak partinin aldigi oy 35.5 ama Erdogan'in aldigi oy 52. Yani millet sana diyorki Bak biz sana guveniyoruz ama gosterdigin vekillere guvenmiyor.
Aslında tespitin çok doğru meseleye akp üzerinden bakarsak oy oranını baz alırsak evet bak ankara üzerinden örnek vereyim. Haymana belediye başkanı ankara yeraltı dünyasının yakından bildiği kürt ahmet in yeğeni özdemir turgut bu adamlar haymanayi parsel parsel almışlar şimdiki belediye başkanı chp li en çok şaşırdığım belediye oldu .
Tabiki mv seçimi ve belediye seçimi bir olmaz.
Aklım kesmiyor ama yani şuan chp belediyeler üzerinden iktidara yürümek istiyor diyeceğim ama zor
Mhp ile olan iç savaşida unutmamak lazım bak yozgat YRP aldı oysa orası akp nin kalesiydi .önemli olan kaleden ziyade halkın tepkisiydi mesela tarikatlar şehri adıyaman chp aldı
Yıllardır akp nin yönettiği urfa YRP aldı bunlari unutmayalım.degil 6.5 milyon sandığa gitmedi senin dediğin gibi 15 milyonda gitmeseydi değişen olmazdı.
Bak yukarıda eleştiri yapmışsın ev kirası 15 bin 35 binde olsa bu adam çocuğunu dışarda bırakamaz olay bu tamamen ama sunuda unutmayalım halk bıktı akp nin şatafatlı hayatından uyuşturucu satıcılarını korumasından sarayın masrafından halk bıktı.
Ama akp ye böyle bir ders lazımdı
Halkın dışında bu darbeyi vuran bence mhp nin bazı yerlerde aday göstermesi ve YRP nin politikası ama dediğin gibi adamlar tayyip e ilah gibi tapıyorlar.
Düşünsene adam diyor ki ben hanımımla tayyip başbaşa göreyim hanımımı suçlarım bu zihniyetteki adamlar var . Ve ayrıca kim ne desin tayyip in hitap gücü çok ama çok yüksek ne derse desin yapsın halk bu adama inanıyor

Son düzenleme:
Talep ettiğin Kullanıcı adı mevcut olarak kullanılıyor hasan
Tekrar hoşgeldin haber varmı ulaşabildin mi Özden e

Hoşbulduk hocam. Hadi yA? Muhtemelen o da benim hesabımdır fakat hiçbirinin ne şifresini ne de başka bir şeyini hatırlamıyorum.

Ulaşamadım valla. Aramaktan da vazgeçtim. Aksi bir haber almayayım yeter bana.

Nereliin sen peki memletekini söyle sanamı ait değil mi söyleyeyim :)
Artık memlekete göre burç yorumları ve fal bakılır
Yok yok şimdi baktım da o başkası. Yani aynı nicki kullanıyoruz da benim değilmiş. Ama problem değil ya. Editleyeyim talep konusunu da Eru Iluvatar yaptırayım bari. Onu da kullanıyordum.

Yok yok şimdi baktım da o başkası. Yani aynı nicki kullanıyoruz da benim değilmiş. Ama problem değil ya. Editleyeyim talep konusunu da Eru Iluvatar yaptırayım bari. Onu da kullanıyordum.
Evet sen değilsin buradaki kullanıcı Diyarbakırlı forumun eski üyelerinden ..
Konusuruz tekrar kolay gelsin ..

Şükür seni sormalı pavyoncu aile babası .f

Bakma abi alkol ile aram iyi olduğuna ama şuna emin ol bekarken içtiğim alkolün yarısını artık içemiyorum. Kaldırmıyor bünyem artık gittiğim mekanlarda ya garsona ikram ediyorum yada şeflere ikram ediyorum.
Bununla beraber artık gittiğim mekanlarda 2 dubleden fazla içmiyorum.

beni de çağır, çok musaitim...
bir de ankara da isen pavyona geleceğim, sosyo kültürel bir konu için araştırmalar yapıyorum...
Bu postları bulmadan sana cevap vermek istemedim. Geçenlerde bir konu altınada yazmıştim dilersen onuda bulur atarım sana .
Ben senin yada diğer arkadaşların gözlemlediği kadar son zamanlarda sürekli alkol içen yada 7/ 24 müptezel gezen tiplerden değilim. Tamam Gazinoya gidiyorum ama ben ekmeğimi o insanlardan kazanıyorum. Orada çalısan kadınlardan ( Konsomatris) kazanıyorum. Onlar benim ekmeğim ailemin geleceği işyerimin masrafı onlardan geliyor. Şimdi onların yanına gidip onlara birseyler vermezsen kazanamazsın yada sana şunu açıklayyım. Örneğin Amcanın kızı evleniyor yada bir dostunun yada arkadaşının düğünü var . Sen o düğünlere katılmazsan senin düğününe gelen olurmu. Tabii ki hayır . Bununla beraber sana samimiyetimle söylüyorum 3.5 yıl önce içtiğim alkolün yarısını evlendikden sonra yarısını dahi içmedim. Gittiğim mekanlarda garsonlara yada şeflere ikram ediyorum. Artık bünyem kaldırmıyor . Tamam bekarken yaptık bazi şeyleri ama şuan sorumlu olduğum 3 tane evladım birde eşim var. Onların rızgını gidip oralarda yediremem . Birde sağlık durumum son 7 *8 aydır pek elverişli değil alkol almama herkesde huzursuzluğa yol açan şeker hastalığı bizdede nüksetmeye başladı.
Ama Aşağıdaki posta belkıde saatlerce güldüm. Eğer gelecek olursan ve ciddi eğer araştırma yapıyorsan sana bu konuda kayıtsız şartsız şekilde yardımcı olurum. Bu arada kendime ait olan sauna masaj salonunda güzel bir şekilde misafir ederim. Sen yeterki haber ver.

@Esrar-ı Harabat acil lazımsın :) nerelerdesin.
Cafer ben artık çocuk bezi nasıl değişir.
Bebek nasıl uyutulur.
ideal ve örnek baba nasıl olunur adlı konuları öğreniyorum.
Ama yemek yapmayı beceremediğim gibi onlarıda beceremiyorum.
Eğer çok acil ise dm den ulaş olurmu lütfen.
Elimizden geldiğince severek destek olurum

Geri