scope
Platin Üye
a sependikden ağalara selamlar dasjdsjadsad
pendikteysen bi oralet cay kahve milkshake pasta borek yemek falan ismarla da gelek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
a sependikden ağalara selamlar dasjdsjadsad
gel garın oradayım, bir kivi ısmarlarım içerük sıcak sıcaka se
pendikteysen bi oralet cay kahve milkshake pasta borek yemek falan ismarla da gelek
hangi gar marmaray migel garın oradayım, bir kivi ısmarlarım içerük sıcak sıcak
@^^ArjiN^^ Bu Yılmaz Çelik inde sesi baya güzelmiş yahu.
Bu adamın sesi eşliğinde seninle Van dan Amed e el ele diz dize göz göze halay çekelim.
pek merak etmiyorum bu tarz şeyleri sonuçta FALHımm ne olaki ?
Fala inanmıyorum falsız da kalmıyorum öyle mi kjkjkjpek merak etmiyorum bu tarz şeyleri sonuçta FAL![]()
Fala inanmıyorum falsız da kalmıyorum öyle mi kjkjkj
Fala değil de burçlara inanırım ben gerçeklik payı yüksekcidden bak fal burç bu tarz şeyler hiçbir zaman ilgimi çekmedi
Burcun necidden bak fal burç bu tarz şeyler hiçbir zaman ilgimi çekmedi
Burcun ne
sen zaten benden başka herşeye inanır oldun. bundan sonra senin soyadın ^^ArjiN^^ inanır olsunFala değil de burçlara inanırım ben gerçeklik payı yüksek
Doğum günün ne zamanİlgilenmediğim için emin ol bilmiyorum. Günümüzde herşey burçlara odaklandığı için pek tarzım değil.
sen zaten benden başka herşeye inanır oldun. bundan sonra senin soyadın ^^ArjiN^^ inanır olsun
çarşambaDoğum günün ne zaman
Kova xd matematiksel zekaları iyi olur genelinin var mı sendeçarşamba
Kova xd matematiksel zekaları iyi olur genelinin var mı sende
Tersi olmasın ? Hahaha iyi düşün şekerimİlgilenmediğim için emin ol bilmiyorum. Günümüzde herşey burçlara odaklandığı için pek tarzım değil.
sen zaten benden başka herşeye inanır oldun. bundan sonra senin soyadın ^^ArjiN^^ inanır olsun
Tersi olmasın ? Hahaha iyi düşün şekerim
İyi uykular şekerim şevbaşevet uyumayı düşünüyorumgözlerimin içi yanıyor .
dün gecede pek iyi uyumadım.
İyi uykular şekerim şevbaş