Nicke bak eskisi güzeldi sayın admin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Jumong hoşgeldin foruma .
Nicke bak eskisi güzeldi sayın admin
Neden bu kadar gerginsin kim olduğunu merak ettik sadece üslubuna bakılırsa pek de yabancı sayılmazsın 😁
Güzel güzel güle güle kullan🤣 20 yil kullandim king'i, biraz daha kullanayim, 6 ay sonra tekrar R-K yapariz
Yani yeni yadirganir her ortamda sizde selamsız sabahsiz direk oyuna dalınca "noluyor lan bu da kim" gibi bir sey oldu 😁Gergin değilim de birden sen nereden çıktın denilince bende izinle oluyor sandıydım![]()
SusSanırım oyuna dahil olmadan izin almamız gerekiyor pardon.
Özel olduğumuz günler vardı lenoş…Bize neden yok ya.. 13 senelik üyeyiz şurda özel yaptınız da olmadık mı…..
Kıymetimiz bilinmiyor artık…..Özel olduğumuz günler vardı lenoş…
Kıymetimiz bilinmiyor artık…..
Ahaha Emre kinG ya kral admindi dkjfk.emre, gölge admin emre, gönlümüzün admini… yükseliş dönemimiz jdjd
Abi benim yüzüklerim değerli, hiç yakma riskini göze alamam böyle saçma hurafeler için...![]()
Necla Yozkat on Instagram: "Denemesem Olmazdı 😄 #keșfet #beniöneçikart #reklam değil #akım"
4,815 likes, 306 comments - ceyizz.vaktii on March 12, 2026: "Denemesem Olmazdı 😄 #keșfet #beniöneçikart #reklam değil #akım".www.instagram.com
Şunu bi deneyip video atsana kankam
Lan az önce fal mal bakıyordun bir.şeyler yapıyordun şimdi hurafe mi oldu 😒😒😒😒Abi benim yüzüklerim değerli, hiç yakma riskini göze alamam böyle saçma hurafeler için...
Fal değildi o yahu, rüya yorumuydu ben bakmadım ayrıca yapay zekaya sordum sjshxjfjdLan az önce fal mal bakıyordun bir.şeyler yapıyordun şimdi hurafe mi oldu 😒😒😒😒