Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birleşme yok.....darbe var.......yönetim değişikliği var...........altyapısal iyileştirmeler var derken....işte buradayız moses.........nolmuş yav buraya karışmış iyice, yine bir yerlerle birleşme filan mı oldu.
ne demek darbe nasıl bir darbe, tam neredesin konum at sevgili ophelia geliyorum dağıtacağız burayıbirleşme yok.....darbe var.......yönetim değişikliği var...........altyapısal iyileştirmeler var derken....işte buradayız moses.........
36°54'32.8"N 30°43'52.0"E tam olarak şuralarda bir yerlerde......................ama mekana emanetsiz gelme kadifekaleden daha fena bir yerdeyiz......ne demek darbe nasıl bir darbe, tam neredesin konum at sevgili ophelia geliyorum dağıtacağız burayı
antalya mı hmm, çok uzakmış bee, kadifekale artık fıs ya eskisi gibi değil sürekli gaz bombası ile inerdik akşamları otobüsten hey gidi, ben tek başıma yeterim ya emanete gerek yok sen rahat ol.36°54'32.8"N 30°43'52.0"E tam olarak şuralarda bir yerlerde......................ama mekana emanetsiz gelme kadifekaleden daha fena bir yerdeyiz......
yorum yapmanı istedim yahu hmm' ı açar mısın yani o manadaHayırdır inşallah Moses
Tamamyorum yapmanı istedim yahu hmm' ı açar mısın yani o manada
Kralsın
Teşekkürler efendim ben kral olamam😀Kralsın
yemek yapacağım dedi ben de hatırlatma yapayım dedim yanmasın diye : ))Himmm 😏 hayırdır @idyllc