Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
birleşme yok.....darbe var.......yönetim değişikliği var...........altyapısal iyileştirmeler var derken....işte buradayız moses.........
ne demek darbe nasıl bir darbe, tam neredesin konum at sevgili ophelia geliyorum dağıtacağız burayı

ne demek darbe nasıl bir darbe, tam neredesin konum at sevgili ophelia geliyorum dağıtacağız burayı
36°54'32.8"N 30°43'52.0"E tam olarak şuralarda bir yerlerde......................ama mekana emanetsiz gelme kadifekaleden daha fena bir yerdeyiz......

36°54'32.8"N 30°43'52.0"E tam olarak şuralarda bir yerlerde......................ama mekana emanetsiz gelme kadifekaleden daha fena bir yerdeyiz......
antalya mı hmm, çok uzakmış bee, kadifekale artık fıs ya eskisi gibi değil sürekli gaz bombası ile inerdik akşamları otobüsten hey gidi, ben tek başıma yeterim ya emanete gerek yok sen rahat ol.

@idyllic

İyi kıvır olurmu ona diyorsun ama sen ondan betersinkiskanc seni hoşuna gitmedi galiba 😏benim adım geçince senin neden böyle davrandığını biliyorum

her attığım mesaji üstüne almakta on numarasın @Gül hanım : ) sağdan soldan diyelim o zaman.

göbek atmakta bir dans değil midir.. neden absürt buluyorsun 😂

roman yok mu bu forumda : ) linç yiyeceksin bak.

Tabiki de yetim senin gibi biri varken yöneticisine mı güveniyor sun ondanmi öyle diyorsun neyse senle uğraşamam zaten kendi derdim bana yetiyor

• sarılma
Tepkiler: RK
Geri