Psinoza
Bronz Üye
gülmeyi unuttuk....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün gelirse eğer tüm agresifliğiyle dm'ne böyle girer...unuttuysanız hatırlatıcı kurun o zaman...
*
günaydın ortalığı soğutmasına rağmen içimizi ısıtan biricik siri'm... yokluğunda kimle dm'de özel şeyler söyleriz birbirimize bilmiyorum.-kimse- sensiz bu konunun boynu bükük ama düzelicez... umarım banın yarın açılıyordur. çünkü bugün açılırsa agresif olabilirsin ama yarına bir şeyin kalmaz.
duygulandım.
unuttuysanız hatırlatıcı kurun o zaman...
*
günaydın ortalığı soğutmasına rağmen içimizi ısıtan biricik siri'm... yokluğunda kimle dm'de özel şeyler söyleriz birbirimize bilmiyorum.-kimse- sensiz bu konunun boynu bükük ama düzelicez... umarım banın yarın açılıyordur. çünkü bugün açılırsa agresif olabilirsin ama yarına bir şeyin kalmaz.
duygulandım.
yoo mustafa sarıgül'üm, serkanları da milletvekili yapacağım, yerin 250 metre altından gelen bir mücadele var burada.ama senin her şeye bir lafın, her olaya bir hikayen var. mustafa sarıgül değilsin sen lütfen.
edit: peki neden soylermisin .d@Xasthur bu konudan gitttt nolur![]()
gök han mı sade hanım
Evett @Xasthur u bulmak zor olacağından kolaya kaçtım.. dksmdgök han mı sade hanım)
HİÇ GÜZEL DEĞİL YAZDIKLARIN.edit: peki neden soylermisin .d
olmamak zorunda cunku lanet olsun .d konu basligina bir bakarmisin zor tutuyorum kendimi şu anHİÇ GÜZEL DEĞİL YAZDIKLARIN.