Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar da tanıdık.Kolay sordum hadi djdjEkli dosyayı görüntüle 53182Ekli dosyayı görüntüle 53183
Bende başka çağrışımlar da yaptı… xdgeometri seven pokemona ne denir?
-dikaçu.
Ben uyudum ya, jigsawı 2 defa izledim zaten xd beğendiniz mi?@aegishjalmur dün jigsawı izledin mi sende bize önerirken
Yarısına kadar izledim de vegan espirisinde hata vardı ama genel olarak iyiydi :d gösterinin bugunu bulmuş gibi sevindim djdjBen uyudum ya, jigsawı 2 defa izledim zaten xd beğendiniz mi?
Yaaa sevgilisinin ölmesini istediği kısımları izlemedin mi? hemen bitir bugün aghdjd bug falan yok ayrıca. .(Yarısına kadar izledim de vegan espirisinde hata vardı ama genel olarak iyiydi :d gösterinin bugunu bulmuş gibi sevindim djdj
İzledim oraları :d ayrılmanın en kolay ve acısız yolu ölmesi djdjdYaaa sevgilisinin ölmesini istediği kısımları izlemedin mi? hemen bitir bugün aghdjd bug falan yok ayrıca. .(
:d vay be bi uğraş var burda helal olsun
Kafam süper oldu, kimi yapsam diye yoruyorum kafamı şu an ..:d vay be bi uğraş var burda helal olsun