SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'SMi kimdir?' sorusu http://www.forumbahane.net/kisisel-sayfaniz/431117-grupgafadadli.html üyelerinin sıkça kullandığı bir soru cümlesidir.

SMi nickli kullanıcıda bu kadar merak uyandıran nedir diye sorarsanız eğer bu kullanıcı 30 Aralık 2013 tarihinde foruma üye olmuştur. Konularda hiç mesajı bulunmamaktadır. Son aktivitesi 30 Aralık 2013 19:47 olarak kayıtlara geçmiştir. Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor. Tabi şeytan ayrıntıda gizlidir tezini görmezden gelirsek :honk:
Aşağıda gördüğünüz resim bu kullanıcının sosyal grup sayfamıza yaptığı yorumu göstermektedir.

DRZSC.png

Kullanıcının son aktivite zamanı ve konuya yazdığı mesajın saatlerinin aynı olması manidardır :honk:

Buradan grupcanak bizi tınmayan admine sesleniyoruz:

SMi kimdir ?
Onu bul getir.
Kendim için istiyorsam UniBJKlı oluyum, Sonya çat diye çatlamak üzere :dyg:​

Şu ankette son seçeneğe koptum :D:D:D:D
Hayır yani ben aslında çok meraksız biriyim beni bilen bilir yani:D ama @SMi kadar gizemli üye görmedim ben ,gelmiş üye olmuş buraya sıfır konu sıfır msj sayısı,nerden ilgisi çekmişse artık orasıda muamma gelmiş bizim gruba üye olmuş,bidene msj yazmış,sonra diyaloğa girmeden toz olmuş uçmuş bu,inmidir cinmidir aklıma gelen soru oldu :dusun:o günden beride gizemliliğini güzel korudu :(
@EmRe SMi kim bide burdan soriyim:/
@keroLayn sen başkanın dibisin la yamuk suratım:srl:

Her şey siz değerli üyelerimizin refahı için :hi:
Öle admin olmakla..
Neyse yaa bu grubun biraz daha başkana ihtiyacı var sonra saydırırım admine :zuha:

Nerdeyim Lo mu demiş o :zuha::zuha:

Ben de nasıl açıklamışım hemen :zuha:

O değilde şimdi bizi dışardan izliyorsa bide,gülmekten kendini yerden yere atmıştır hatta sürünüyordur şimdi karnına ağrılar girmiştir bile:D

Sen tam bi birleştirici bütünleştirici adeta bi komutan edasıyla bazı bazı da adile naşit sıcaklığında cümleler kurmuşsun :zuha:

Tanıma baale :honk:
3 kere okudum. Kız boşuna editör değil aga. Dağılın :honk: :zuha:

Ankette oy kullanın nan o kadar toplu etiket yaptım sizi :honk: :zuha:

B şıkkı tabiki de bize hayran olmuştur :D

Hayatımda hep açık anket yapmak istemişimdir zaten :honk:
Teşekkürler ForumBahane teşekkürler NazLı ! :honk:

zaten ben de kaynama noktasına eriştim senin tabirinle hayırlısı artık :D

Yok la benim tabirim değil o, onu bana bi admin dediydi :zuha:
O değil de ben Emre admin gibi okumadan beğenip geçiyon sandımdı, iyi bi okuyomuşun, okumamakla kalmayıp alıntılar da yapıyon :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri