Small dick energy

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
özellikle kadınlara karşı aşağılayıcı/küçümseyici konuşup yapıcılıktan uzak eleştirilerde bulunan, anında gerilme potansiyeline sahip, egosunun kaynağı belli olmayan, dengesiz ve polemiksever tiplere gâvur hatunların verdiği isim. o tiplerdeki negatif enerjiyi böyle tanımlıyorlar.

ben de hem böyle olmayıp hem de küçük penisli olan kardeşlerimi allah'ın üvey evlatları olarak tanımlıyorum. üzülmeyin kardeşlerim zamazingonuzu gerekirse büyütürsünüz yeter ki karaktere zeval gelmesin.

Muhtemelen elleri kuvvetli, avuç içleri nasırlaşmış kimselerdir :d

Karşim şimdi o iş öyle değil sen çok yanlış düşünüyorsun bak dinle bi beni……

ben de hem böyle olmayıp hem de küçük penisli olan kardeşlerimi allah'ın üvey evlatları olarak tanımlıyorum. üzülmeyin kardeşlerim zamazingonuzu gerekirse büyütürsünüz yeter ki karaktere zeval gelmesin.
xdskjfhsdhgfhjd tam bi serserisisin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun bir de hem kisa boylu olup hem de small dick’e sahip olanlari da var. Seksistlik boyutu da ikiye katlaniyor oyle olunca.

Ya rasko bu ne dickim sonic bi konudur karşim? Seks mi burası?

Dick Advoocat geldi aklıma.

Aslinda Dirk ama neden dick demisler adama onu sey yapamadim :d
Türkiye’ye gelen turiste önce küfür öğretilir, bizde ortam böyle. Adamın adını değiştirmiş olabiliriz bu da serseri serbest stilimiz…

• Beğen
Tepkiler: W
Hayata karşı nefret dolu... aklıma geldi bir iki kişi haha

kadın versiyonlarına ne diyeceğiz? small boobs energy mi? hayır hayır, hile hurda mümkün boobsta jsjs bir ara bunu düşüneyim. belki vardır böyle bişi.
bu başlık, bir sebepten fazlaca ikiyüzlülük içeriyor nazarımda.

Geri