Small dick energy

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Cüzdanı ve beyni büyükse dert olmaz bence. Erkeklerin şekilciliği de beni öldürecek…

Tevazü ve alcak gönüllülük hep daha cok ilgimi cekmistir.
Kompanse mompanse bize ters.

Small ın ne enerjisi olacak? İşlev kadar boy da önemli canım.

Son düzenleme:
özellikle kadınlara karşı aşağılayıcı/küçümseyici konuşup yapıcılıktan uzak eleştirilerde bulunan, anında gerilme potansiyeline sahip, egosunun kaynağı belli olmayan, dengesiz ve polemiksever tiplere gâvur hatunların verdiği isim. o tiplerdeki negatif enerjiyi böyle tanımlıyorlar.

ben de hem böyle olmayıp hem de küçük penisli olan kardeşlerimi allah'ın üvey evlatları olarak tanımlıyorum. üzülmeyin kardeşlerim zamazingonuzu gerekirse büyütürsünüz yeter ki karaktere zeval gelmesin.

İçindeki ufalmışlığı, sesini ve gücünü yükselterek, kendinden daha güçsüz, narin ve kırılgan olduğu aşikar olan hanımlara diklenerek göstermeye çalışan serserimsi

Anlıyoruz anlıyoruz seni de anlıyoruz isyanın, öfken boxerina kadar :sigara:

Adamı piskolojik olarak çökertecek bir silah lakin adam kişisi fisting müdavimiyim derse ters köşe olurlar mı? Yabancı kadınlar için dert değil çünkü
1 taş ile 2 kuş mu vurur small dick enerjili abimiz. Yoksa ava giderken avlanmışmıdır sağlam laf koyan ablamız bilemedim.

Şiddet meyilli olurlar. Bir insan şiddete ne kadar meyilliyse, pipisi aynı orantılı olarak miniktir.

Kıyamam be, her şeyin çaresi var bunun yok..

Olm sabah sabah pipi muhabbetini neden hortlattınız la? Teallam ya

Geri