Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde aklıma hep adres ver cengo olarak geliyor..üzüm tadında, hüzünlü bir kek.dklfj kaybettiği büyük bir şeyler yok ama eğer kaybettiğini düşünüyorsa bir şeylerde, bunun nedeni fazla iyi niyetli olması. iyi biri olmaya çalışmıyor, gerçekten iyi biri; öyle doğmuş.sdlfj hayatımda olduğu 3 yıl boyunca, hiç kavga ettiğimizi, kalbimi kırdığını ya da ufacık bir ters düştüğümüzü hatırlamıyorum. sevdikleri konusunda gözü kör, gözü kara. bunu hep söylerim; bir erkek kardeşim olsaydı, en az onun kadar severdim cengoyu. iyi ki varsın adres ver cengo<3
Duygulandım :’( duygusal bi kekim artık mutlu musun…. ben de seni çok seviyorum ve sen de iyi ki varsın be stock kadın. <3üzüm tadında, hüzünlü bir kek.dklfj kaybettiği büyük bir şeyler yok ama eğer kaybettiğini düşünüyorsa bir şeylerde, bunun nedeni fazla iyi niyetli olması. iyi biri olmaya çalışmıyor, gerçekten iyi biri; öyle doğmuş.sdlfj hayatımda olduğu 3 yıl boyunca, hiç kavga ettiğimizi, kalbimi kırdığını ya da ufacık bir ters düştüğümüzü hatırlamıyorum. sevdikleri konusunda gözü kör, gözü kara. bunu hep söylerim; bir erkek kardeşim olsaydı, en az onun kadar severdim cengoyu. iyi ki varsın adres ver cengo<3
Sade kes bıdı bıdıyı adres ver çabuk… ahsjjsşsBenimde aklıma hep adres ver cengo olarak geliyor..
Ben de çok özledim be şekeray canımın ici cengizim. cok özledim
Teşekkür ederim hocam hdjdjs bi okur üflersiniz kendimize geliriz be…yakışıklı bir kardeşimiz anladığım kadarıyla bakim angie de yorum yazdıysa tjdjd
yolun açık olsun kardeşim dikkat et buradaki kem gözlülere xd
Yse miyim ben? Skljskskyakışıklı bir kardeşimiz anladığım kadarıyla bakim angie de yorum yazdıysa tjdjd
yolun açık olsun kardeşim dikkat et buradaki kem gözlülere xd
Hayırlı salılarhayırlı pazartesiler
neşeli görünmesi, hiçbir şeyin farkında olmadığını düşündürmesin. her şeyi düşünür, pek azını gösterir.
İnş kırmamışsındır bilmiyom ki…yüreği büyük küçük kardeşim, benim için yerin çok ayrı. bunu 564165 milyon kere de söylesem de, yeterli olmayacak gibi geliyor hep. neni hiç üzmedin. umuyorum ki ben de senin kalbini hiç kırmamışımdır. benim için arkadaşlığın, arkadaşlığınız çok ama çok değerli. bu hiç değişmeyecek. loveyou, cengom<3
Jahshshsh ayşiiii çok teşekkür ederim ne tatlısın. Yolum hep mükemmel insanlara çıkıyor zaten telaş yapmaNerede yine bu minnoşşş
Çok seviyorum ben de gerçekten yüreği çok güzel ve beyefendi. Kendin gibi insanlara yani benim gibi mükemmel insanlara çıksın yolun… sklksks
Mutlu ol <3
Bi yerine bi şey olur mancınıkla falan gerek yok normal yollarla gel… Hiloşum yak gel bildiğin ne varsa ama artık :/herkesin bir cengo’su olmalı. sizin yoksa bu sizin probleminiz..cengosu da yakıştı sanki he jşfjs vurma. of aşırı özledim biri beni mancınıkla fırlatsın şu istmbula….
Sen bile benimle alakalı kötü şeyler düşünemiyorsun. Bu yüzden ödüm kopuyor bazen “acaba kadın mıyım lan ben, bu kız neden benden nefret etmiyor?” diye… hahsjsjs ŞAKA.Tabii sen alışmışsın erkeklerin yüceltildiği ataerkil ve eril iletilere ben eleştirince bir farklı geldim, yadırgandım…
Keşke herkes senin gibi olsa <3Bi yerine bi şey olur mancınıkla falan gerek yok normal yollarla gel… Hiloşum yak gel bildiğin ne varsa ama artık :/
Sen bile benimle alakalı kötü şeyler düşünemiyorsun. Bu yüzden ödüm kopuyor bazen “acaba kadın mıyım lan ben, bu kız neden benden nefret etmiyor?” diye… hahsjsjs ŞAKA.