ÜSözlük Slash

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Vakti zamanında düşmana korku dosta da korku salan, en büyük hatası egemenlik kurmamak olan ve göçebe hayatını benimseyen, çekik gözlü deli manyak Mongol Khan’ından geliyor. Doğum adıyla Temuçin olarak da bilinir. Esir edilen eşini kurtarmak adına dünyayı ateşe veren, tecavüz sonucu bile olsa doğan çocuklara kendi çocuğu gibi özen gösteren, dışı barbar kendi altın kalpli bir psikopat. Cengiz Khan. İkisi de deftere yazdığını öldürüyor yani komik birey.

Aşure olmuş biraz ama seni tanıyorum artık

o kadar canım ki, tarif edemem. bir sene bile olmadı tanısalı ama sanki canımdan can. bu dünyaya bir cengo az.... bugün onlarla ayrıldıktan sonra bi miktar göz yası döktüm. sevgiden hep....yine gitçem, lütfen gel yalvarırım bir daha gel gibi seyler söylediler..kıramadım.....galiba hepsi bana asık, evet öyle. ben de öyle<33

Bence banı açılabilir ana avrat küfretmedi sonuçta. Gelsin yine o yazınca Shini yazmış sanalım. Gerçi GSli banlı kalması isabet ama acıdım. skljslkj
Bu arada doğum günün kutlu olsun. Güzel yaşamlar.

Dgko gulüm. Banin hala açılmamış. Umarım açılır. Sen istedin diye konusunu da açamıyorum

Yanlış alarm doğum günü değil. Ben sizi denemek için yazdım. Doğum günü 13 nisan. Arkadaşımızın doğum günü tarihini de bilmeyecek değiliz

forumun en yumuşaklı huylu adamı olabilir cemgo. evet banlı oluşu çok saçma artık aramıza dönmeli....
seviliyorsun cemgocum cansın.

Shinigaminin konusu zannettim çıkıyorum hemen.d

Öncelikle ekimin ortasında doğum günümün kutlanmasına vesile olan @Stockholm Sendromu şekerime buradan minnetlerimi sunmadan edemeyeceğimdnskdkkskd neys.

@Hilal im balım... O kadar belli oluyor mu ya? :/ neyse artık yapacak bi şey yok madem ki anladın... Çık çık gel yerin hep var. <3

@Lena kuzucum... Seni o minnoşlukla nasıl hala bizimlesin, nasıl hala böyle minnak kaldın aklım almıyor. Gerçi geçenlerde bi ufak tefek kelime gruplarına denk geldim. Sen yapınca ayrı bir komik oldu dkskdkd

@Hatem bunca yıllık dostluğumuz var ama bu kadar sabırsız olman doğum günüm için beni çok çok çok çok mutlu etti (!) ne güzelsin. Nisanın işini ekimden halleden ileri görüşlü adam gibi adam...

Ve “Shini sandım Shinikhan çıktı”cı tüm arkadaşlar size üzücü bir haberim var. Yakın zamanda bir nick değişikliğine gideceğim. Hep sizi düşündüğümden....

Hakkımda iyi düşünceye sahip herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum @Anna Karenina @angie duygulandım... Hapishane konuşmamı da yaptığıma göre yavaştan yaylanabilirim...

Aslında, tamamen bencilliğimden kaynaklı olarak kendi doğum günüm için hediye istemiştim... Minik bi yanlış anlaşılmayla önden kutlamış olduk fena mı?klsksk Hoş geldin Cengom<33

sizinleyim çümkü seviyorum cemgo<33 hepinizi ayrı ayrı.
bira onlayn... kdjf.

Geri