ÜSözlük Slash

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Laleliye düşen ilk toptancı parçası.
Bi sıkıntısı olursa ürünün getir garantisi benim kardeşim samimiyeti.
Bi sıkıntısı olduğu zaman kullanıcı hatası diyecek kadar dolandırıcı

Klasik yumurta topuk laleli esnafı

@ShinigamiKhan

Genç Rus kızların sevgilisi. Fatura almazsanız indirim yapiyor. Araplardan nefret eden bir racist

Laleliye düşen ilk toptancı parçası.
Bi sıkıntısı olursa ürünün getir garantisi benim kardeşim samimiyeti.
Bi sıkıntısı olduğu zaman kullanıcı hatası diyecek kadar dolandırıcı

Klasik yumurta topuk laleli esnafı

@ShinigamiKhan
Sen hainsin. Sen Zındıksın. Sen Abdulhamidi savundum.

boyu posuyla adeta bir balıkesir sındırgı yağcıbedir halısı..... salona doğru şöyle bi uçtan bi uca ser sırırtmaz...... rabbim verince veriyo......

boyu posuyla adeta bir balıkesir sındırgı yağcıbedir halısı..... salona doğru şöyle bi uçtan bi uca ser sırırtmaz...... rabbim verince veriyo......
Yaratıcılık Allaha mahsus derlerdi bir de...

Beni insanlara yanlış tanıtman bi yık üzdü.. @Hatem

aiy cengo:3 ilk baslarda tanımazken paragraf paragraf yazıyo die sinir olurdum sonra bu tas kalbimi ısıtmayı basardı. cok seviyom bal bal.

üzgün müsünüz?
canımız mı sıkkın?
moraliniz yerlerde mi?
Adres verin Cenkis halletsin.

Tam bir duygusal serseri. Güvenilir ve eğlenceli. Ailemizin en yeni üyesi ; en çok beni sevdiğini biliyorum. Me too tabii ki <3

çirkeflik ve çekişmeden uzak naif bir arkadaşımız cengo.. lalelide esnaf bir beyefendi.

Adres ver cengis
Lakabı bu , sevdiklerinden adres ister adres istediklerini sever

lütfen bos ve kendiniz kadar gereksiz yorumlarınızla kirletmeyin konuyu

üzgün müsünüz?
canımız mı sıkkın?
moraliniz yerlerde mi?
Adres verin Cenkis halletsin.

Tam bir duygusal serseri. Güvenilir ve eğlenceli. Ailemizin en yeni üyesi ; en çok beni sevdiğini biliyorum. Me too tabii ki <3
Adressiz yaşayamam bilirler... Reklam anonsu gibi oldu. <3

cinim binim yikisikli disincili vi kirizmitik, idrisini biliyirsin iptim eqweqwe

Avatarda Ryuk , Niçkin ilk lobu Bleach son lobu ise hindistan belediye başkanı kim bu ?
Vakti zamanında düşmana korku dosta da korku salan, en büyük hatası egemenlik kurmamak olan ve göçebe hayatını benimseyen, çekik gözlü deli manyak Mongol Khan’ından geliyor. Doğum adıyla Temuçin olarak da bilinir. Esir edilen eşini kurtarmak adına dünyayı ateşe veren, tecavüz sonucu bile olsa doğan çocuklara kendi çocuğu gibi özen gösteren, dışı barbar kendi altın kalpli bir psikopat. Cengiz Khan. İkisi de deftere yazdığını öldürüyor yani komik birey.

Geri