Kendileri geçsin yeter
Herkesi Skype 'amı geçireyim bunu mu diyorsunDDDDD
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendileri geçsin yeter
Herkesi Skype 'amı geçireyim bunu mu diyorsunDDDDD
CastieL hayır öyle değil![]()
Perii CastieL arkadaşımız yanlış bir bilgi verdi. Kimkerin seni engellediğini göremiyorsun bu anlatımdan Bu anlatımda CastieL in gösterdiği o kutucaktaki isimler Senin Skyp listende Skypsi ekli olan kişilerim isimleridir. O isimleri engellersen Sen engellemiş olurusn bak oradaki yazıdada diyor ki Kişilerin sizinle iletişim kurmasını engelleyebilirsinizCastieL püe kıza kavga nedeni mi yaratıyorsun napıyorsun
Perii cim umarım anladın
Seni engelleyenleri göremezsin
![]()
Kendileri geçsin yeteryada msnemde var demesinlker yahu yoklar işte neredeler ben goremiyorum onları
![]()
Delisin biliyorsun değil mi![]()
sesli güldüm yaprak bende skype yi yeni kullandığımdan bir deneyeyim dedim gördüklerimi anlattım zaten![]()
MessengerDiscovery programını indir. Biri çevrimdışıysa veya senin pencereni açıpta yazmadıysa veya seni engellemişse veya silmişse. Tüm bu gibi bir çok özelliği içinde barındırıp sana uyarı veren bir programdır..
Soru işareti çıkıyor sanırım silen kişilerde :p
Evet, silenler de soru işareti çıkıyor da, engelleyen nasıl anlaşılıyor? :cici:
Sizi engelleyen kişilerde : Gri bir skype logosu olur , üzerinde soru işareti vardır.
Engellemeyen kişilerde : Normal skype logosu olur listenizde ekli olan kişi skypenizde açıkken koyu yeşil , kapalıyken soluk bir yeşil halini alır.
engelle beni bi deneyelim. :p
Sen bende eklimisin ki, seni engelliyim? :p
Bilgilendirme için teşekkürler.