Skype yada msneden biri beni silip yada engellediğini nereden anlayabilirim?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü

CastieL hayır öyle değil :D

Perii CastieL arkadaşımız yanlış bir bilgi verdi. Kimkerin seni engellediğini göremiyorsun bu anlatımdan Bu anlatımda CastieL in gösterdiği o kutucaktaki isimler Senin Skyp listende Skypsi ekli olan kişilerim isimleridir. O isimleri engellersen Sen engellemiş olurusn bak oradaki yazıdada diyor ki Kişilerin sizinle iletişim kurmasını engelleyebilirsiniz :D CastieL püe kıza kavga nedeni mi yaratıyorsun napıyorsun :D Perii cim umarım anladın :D Seni engelleyenleri göremezsin :)

sesli güldüm yaprak bende skype yi yeni kullandığımdan bir deneyeyim dedim gördüklerimi anlattım zaten :D

MessengerDiscovery programını indir. Biri çevrimdışıysa veya senin pencereni açıpta yazmadıysa veya seni engellemişse veya silmişse. Tüm bu gibi bir çok özelliği içinde barındırıp sana uyarı veren bir programdır..

MessengerDiscovery programını indir. Biri çevrimdışıysa veya senin pencereni açıpta yazmadıysa veya seni engellemişse veya silmişse. Tüm bu gibi bir çok özelliği içinde barındırıp sana uyarı veren bir programdır..

iyi dedin bunu DoGu süper oldu hatta.:D

Çok dert değil isim olunca açıyorum msn'yi :) çok gerekli kişiler twitter ya da face'de, telde mevcut. Hem sileni öğrenince ne olacak ki :) iki kaşının ortasından vuracak mıyız? :zuha:

Soru işareti çıkıyor sanırım silen kişilerde :p

Benim skypem yok
Efsane msni bitirdiler :/

Evet, silenler de soru işareti çıkıyor da, engelleyen nasıl anlaşılıyor? :cici:

Sizi engelleyen kişilerde : Gri bir skype logosu olur , üzerinde soru işareti vardır.

Engellemeyen kişilerde : Normal skype logosu olur listenizde ekli olan kişi skypenizde açıkken koyu yeşil , kapalıyken soluk bir yeşil halini alır.

engelle beni bi deneyelim. :p

Adamın biri kod yazarım demiş la şaka gibi, buna inananlarda olmuş.
Sanırsın adam visual basicte, c++ da skype'yi yeniden kodlayacak ;d

Sizi engelleyen kişilerde : Gri bir skype logosu olur , üzerinde soru işareti vardır.

Engellemeyen kişilerde : Normal skype logosu olur listenizde ekli olan kişi skypenizde açıkken koyu yeşil , kapalıyken soluk bir yeşil halini alır.

engelle beni bi deneyelim. :p

Sen bende eklimisin ki, seni engelliyim? :p

Bilgilendirme için teşekkürler.

Ayy hiç merak etmedim. Zaten skype açmayalı kaç ay oldu. En son açmaya çalıştım, güvenlik bi şey diyordu; hiç uğraşmadım.
:D

kimse yok zaten kim silecek :p

Skypeın tek olumlu yönü bu zaten :honk:

Geri