Skype yada msneden biri beni silip yada engellediğini nereden anlayabilirim?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü
KimsE beni engelleyeni zaten silerim bekletmem ama msn'de biliyodum nasıl oldugunu bu skype geldi kör gibiyim:( neyse bilsem ne olcak bilmesem ne :D hıh.

tağbi yaa :D :D bilmemek güzeldir :p

Mesela Benim listemde Ukala Sözler artık yok... Önceden vardı ama.. :p

Buradan o'na yeniden sesleniyorum..

yeniden Ekleşek mi :çpkn:

@KimsE beni engelleyeni zaten silerim bekletmem ama msn'de biliyodum nasıl oldugunu bu skype geldi kör gibiyim:( neyse bilsem ne olcak bilmesem ne :D hıh.

meraklı melahat hee :zuha: bi buna benzetilmemiştim sagol yaa :D

sadece sana değil Perii yede diyorum :D Müzeyyen hanım ile Haydar bey paşa :D

Perii Boşversene Canım öğrenip Napıcan. Umursamaya Uğraşmana Değmez:)

ya beni silmiş hala ben onla konusuyorsam o ne oalcak :D kendimi düşünüyorum ben :psileni nedne umursayayım ben :D kişi listesinden forumdan silenleride umursamıyorum :p hemde ekleyenler onlar :D

Bu bayanlar bunlara değilde başka şeylere kafa yorsalar yemin ederim hepsi meslek sahibi olurlardı.

sadece sana değil @Perii yede diyorum :D Müzeyyen hanım ile Haydar bey paşa :D

Alla alla yaa:D sende muhtar ol başımıza,merak etmiş kız ne var bunda bendede merak uyandırdı ama ne dedim sonra 'amannnnn boşver' :hih: dedim :D

@Perii canım herbişeyim var merak etme ama sevmiyorum işte.
2 gün msn geri geçmeye çalıştım :( olmadı yaa

ya beni silmiş hala ben onla konusuyorsam o ne oalcak :D kendimi düşünüyorum ben :psileni nedne umursayayım ben :D kişi listesinden forumdan silenleride umursamıyorum :p hemde ekleyenler onlar :D

Tamam Ben sana Öğreteyim. Musaitolunca Gir Skype Çağır beni.

Perii Boşversene Canım öğrenip Napıcan. Umursamaya Uğraşmana Değmez:)

Minêl Görüntü kirliliğinden kurtulacak işteee ferahlık temizlik sizlereeee hem de hiç durulamadan kurulamadan maark maark miis gibi Skypenizzz maark maark parlasıın tertemiiz maaaaaaark :alaluya:hoşgeldiiin maaaaaaark :alaluya: :zuha:

Messenger için ; Araçlar/ Seçenekler/ Gizlilik/ şüphelendiğin kişinin adresine sağ clik at sil tuşu basıksa silmiştir yada engellemiştir,basık değilse silmemiştir yada engellememiştir..

Skype için ; Sildiğini düşündüğün arkadaşının profiline git.Profilin ayrıntılı gösterilmesini iste.Eğer arkadaşınızın tüm profili ve resmini görebiliyorsan seni engellememiş demektir. Göremiyorsan seni silmiş yada engellemiş olabilir.

Skype kişi listenizden birisinin sizi engellediğini ve sildiğini öğrenmek istiyorsanız öncelikle;
@Perii@Ukala Sözler

Skype üst menüden Araçlar ---->Seçenekler tıklıyoruz

m5f7v.jpg

Gizlilik---->Gizlilik Seçenekleri---->Sadece Kişi listemedekilerin benimle iletişim kurmasına izin ver sekmesinin işaretli olup olmadığını kontrol ediyoruz, işaretli değilse işaretleyerek aşağıdaki Kaydet tıklıyoruz

m5f8r.jpg

Gizlilik---->Engellenmiş Kişiler tıklıyoruz

m5f96.jpg

Buradaki

m5f9n.jpg

boş kutucukta yazan isim o kişinin sizi engellediğini ve sildiğini gösterir

CastieL hayır öyle değil :D

Perii CastieL arkadaşımız yanlış bir bilgi verdi. Kimkerin seni engellediğini göremiyorsun bu anlatımdan Bu anlatımda CastieL in gösterdiği o kutucaktaki isimler Senin Skyp listende Skypsi ekli olan kişilerim isimleridir. O isimleri engellersen Sen engellemiş olurusn bak oradaki yazıdada diyor ki Kişilerin sizinle iletişim kurmasını engelleyebilirsiniz :D CastieL püe kıza kavga nedeni mi yaratıyorsun napıyorsun :D Perii cim umarım anladın :D Seni engelleyenleri göremezsin :)

Messenger için ; Araçlar/ Seçenekler/ Gizlilik/ şüphelendiğin kişinin adresine sağ clik at sil tuşu basıksa silmiştir yada engellemiştir,basık değilse silmemiştir yada engellememiştir..

Skype için ; Sildiğini düşündüğün arkadaşının profiline git.Profilin ayrıntılı gösterilmesini iste.Eğer arkadaşınızın tüm profili ve resmini görebiliyorsan seni engellememiş demektir. Göremiyorsan seni silmiş yada engellemiş olabilir.

Tamam güzel olduda şu msneye geçmedikleri için yada msnelerini hiç açmadıkları için resim gozukmuyor işte :D Buradan msnede kalanlara duyrulur bak silecem sizi beni sildiğiniz düşünerekten :p

CastieL hayır öyle değil :D

Perii CastieL arkadaşımız yanlış bir bilgi verdi. Kimkerin seni engellediğini göremiyorsun bu anlatımdan Bu anlatımda CastieL in gösterdiği o kutucaktaki isimler Senin Skyp listende Skypsi ekli olan kişilerim isimleridir. O isimleri engellersen Sen engellemiş olurusn bak oradaki yazıdada diyor ki Kişilerin sizinle iletişim kurmasını engelleyebilirsiniz :D CastieL püe kıza kavga nedeni mi yaratıyorsun napıyorsun :D Perii cim umarım anladın :D Seni engelleyenleri göremezsin :)
Yani castielin yaptığını denedim aynı anda az kalsın birini engelliyordum :D adam resmen birini sildiyordu bana ya :D Neyse son anda tamam demeden yırttık :D

Tamam güzel olduda şu msneye geçmedikleri için yada msnelerini hiç açmadıkları için resim gozukmuyor işte :D Buradan msnede kalanlara duyrulur bak silecem sizi beni sildiğiniz düşünerekten :p

Herkesi Skype 'amı geçireyim bunu mu diyorsun :DDDDDD

Geri