Sky

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky sürekli olarak son 4 gündür kendinisin rahatsiz ediyormu ama Sky hiç kızmayo iyi niyetli ve canayakin buldugum biri iyiki tanımışım.:hello:

Serdar, bir şakayla kendisini tanıma fırsatı bulduğum yalnız kişisi =) ve aynı zamanda da imzasıyla forumda en çok hayran olduğum kişidir. İnsanlığı ve dünyayı sorgulayan olgunluğuyla benim saygımı kazanmış minnak kardeşimdir =))
Vefasıyla beraber de sevgimi de kazanmaya başlamıştır. Bu duruşu ve hayatı anlamlandırışıyla birlikte güldüğümüz, sohbet ettiğimiz daha çok anlarımız olacağına inanıyorum.

Sevgiyle kal. Sen bana azıcık dünya gerçekliklerini fısıldayan ve farkında olduğum şeyleri yineleyen kardeş olacaksın, ben sana delilik kazandıran bir abla olmaya devam edeceğim ; ))

20.05.2015 16:49

Senin yüreğinin boyutunu ben biliyorum. Hâlâ bir şeylere saygın var ki yoksun burada. Daha çok sevdim seni şimdi ablası. Çabuk sevme, çabuk inanma, bana bile. Evet katılıyorum üstteki yorumlara, yaşına rağmen olgun, öfkene rağmen harikasın. Bekliyorum seni.

İyi niyetli yardimsever biri onu yeni yeni taniyorum tanidigimada cok memnun oldum onunla sohbet etmek cok keyifli nesesi yeter (:

C-707 cihazımdan gönderildi

26.04.2015 10:31

Senin kalbinin temizligini ve dunyani nasil anlatsam ki ?
Anlatsam anlarlar mi birde?
O kendini ovmeyi asla sevmez yaptigi yardimdan bahsettirmez , sinirleri alinmis gibi sakin ve bunuda bana yansitiyor .
Bizim aramizda olan bag bu yuzden farkli ve hic bozulmasin istiyorum .
Tek iyikimsin. İyiki tanidim seni.

Dunya nefrete meyletti.

Ağırbaşlı ve efendidir.Değişmeyen üyelerden, hep böyle kalırsın umarım:)

Bir istemimde hemen yardımıma koşan arkadaştır.
Oyunlarda paslaşırken beni en çok güldüren arkadaşlardan birisidir. Allah şansını yaver eylesin. İyi ki burada bizimlesin. :o

Bende sıcak kanlı ve efendi buluyorum kardeşimi..

Forumun önemli üyelrrinden.

Yakışıklı minnağım benim.
Fazlasıyla iyi kalpli.
O bana yazınca ablalık duygularım kabarıyo .p
Sonra yine gelcem.

Sözlükte konun varmış canımcım, ben açamadım .p

Sky benim toprağımdır. Karşılıklı uzun uzun sohbet etmesekte yorumlarındaki tutarlılığı, komikliği, efendiliği, mütevaziliği beğendiğim kıymetli bir arkadaşımız. Hayatta hep başarılı olmasını ve şansın hep senden yana olmasını diliyorum canım, Allah'ta sizi hiç ama hiç ayırmasınn ebedileşmeniz temennisi ile :cici:

Merhaba sevgili Sky
Durusunuzu hiic bozmuyorsunuz.
Konu ne olursa olsun saknliginizi koruyup gereksiz postlara girmiyorsunuz. Bu benim en dikkatimi ceken sey oldu.
Neseniz de, uzgunlukleriniz de cok yerinde.
Deger verdiginiz insani kirmiyorsunuz ama o sizi gozunuzun icine bakaa bakaa kiriyor sanki. Demek istedigim, olgunlugunuz guzel.
Gonlunuzce olsun dilerim ^^

Benim yazdigim neden silindi arkadaslar ?

Neyse, bu arkadasi bizim orali oldugundan midir nedir kanim kayniyor. Varligini uzaktan hissettiriyor. Yasi belki kucuk ama abilerine ornek olacak cinsten. Durusunu bozma guzel insan.

Serdar guzel yurekli, yakisikli kardesim. Ilk tanismamiz biliyorsun ikimizin de modelleme merakindan oldu. ilk tanistigimizda kesin 30 yasi vardir demistim.Oyle olgun oyle beyefendi ki o konusmalari yapan 21 yasli biridir demezsiniz. Yeri geldiginde agirbasli, yeri geldiginde guldurmesini cok iyi bilen biridir. Canim sıkkin oldu mu, hemen kosarim mesaj atarim yuzumu gulduruyo bu kucuk kardescim. Sinirlerimi bozdu bi ara, tepem atti agzini burnunu kiricam dedim ama yazinca oyle yine icten yazdi samimi davrandi ki kiyamadim kus kalmaga. Seviyorum ben bu cocugu, oyle icten ablam diyor ki cok seviyorum bu yonunu de. Kardescim bunu uyku sersemiyken yaziyom, suan gozlerim kapaniyo bugunluk bu kadar, yarin gelip devam etcem efendim.

05.07.2015 19:39

Serdar kardescim sana burda agzima geleni yazmaga geldim. madem alinti yasak bizde isimizi yapalim dimi :T: neyse devam edeyim.Oncelikle saat artik 21.40 ve sen hala teklifime cevap vermedin. teklif derken simdi her kes evlilik teklifi anlicak :T: kizginim. sana yazinca sinirimi sana dokerim diye yazmiyom. Of bu cocugun benden cektikleri nedir be. Ne zaman sinirlensem bu cocuga dokerim sinirlerimi, Allah var sabrlidir benim gibi birisini cekiyo. En iyisi cikayim uyuyayim dimi? Senin de kafa rahat etsin. Simdilik bu kadar. gelicem yine. :T:

05.07.2015 22:24

Bugunku watsap konusmamizi screen yaparak atsam mi ki buraya :T:
Gul mu o? :nee:
Evet..
Ne kadar romantik bir bayan )))
Ne kadar anlayisli bir bay ))
Cocuk kopekler mi yedi seni nerdesin :T:
gel buraya az konusucaz dovmucem soz :pat:

Merhaba serdar nasılsın ?
İyiim diyemezsin çünkü alıntı yasak ağa :D
Gözlemlediğim kadarıyla, adamın dibisin deyip çıkıyorum /:

Nilufer ablanin akrabasi oldugunu ogrendigimde bi arti daha yazmistim hanene:D

Seni görünce kanka sözü geliyor aklıma .
İçten , doğal ve mutevazisin hoşçakal.

Sessiz sakin saygılı seviyeli biridir ki ben onun saygılı duruşunu çok beğeniyorum. Kardeş gibi gördüğüm kişilerden biridir.

Skyyyy kardesciiiimmmmmm sen bi bi bitanemsiiin o kadar dovulmeliksin ki evire cevire hep
dovmek geciyor aklimdan cok iyisiin coookk :tatlı:

Tanımasam da uzaktan izlediğim ve gördüğüm kadarıyla çok saygılı ve efendi biri.
Mirage de çok seviyor onu :) Yakından tanışmak ümidiyle. O zaman daha güzel şeyler yazacağımdan şüphem yok :)

21.07.2015

sky sana sırt çantası buldum

aBr8wwz_700b_v1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri