Sky

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky forumca sevilen dikkatimi çeken bir üyedir her daim efendidir guleeyuzunu kimseden esirgemez herşey gönlünce olsun sky:)

Skaaayyy kamkiimmm ben geldim beybisiii :D Simdi once seni mi anlatsam, hayatımdaki yerini mi anlatsam, basina getirdiklerimden mi bahsetsem bilemedim :D Hepsini buraya sığdırabilir miyim bilmiyorum, ozetleyelim bakalım.. Gec girsende hayatima iyiki nidalarini attigimsin. Senin gibi ozel bir dosta sahip olmak herkese kismet olmaz. Acayip sansli bi hatunum ben yea :pofur:

Mesafelerin CENSORED diyerek varligini daima hissettirdigin icin tesekkurler kardesiiim. Seninle dolu dolu gecirdimiz zamanlar hic bir zaman son bulmasın :melek: Dertlesmeyi, care bulmayi, yanimda olmayi, sirdasligi ve en onemlisi DOSTLUK kavraminin hakkini vererek tarafinca değerli olduğumu hissettiriyosun ki bende sana karsi bos değilim bu konuda :asd:

Şimdi cinsiyetler farklı olunca ortak noktayi bulmak zor oluyo bazen. Bizde napalım bazen pes atar bazen ojemin rengi nasil muhabbetine gireriz :D Cansın sen can, hayatimin rengisin. Arada bir mehmetalinin dunyasinda obsesiflige kapilir, arada bir sacma sapan sarkilar soyleriz. Sana darbuka calip arap şükrü söylemişliğim bile var diyecegim o ki kirlogun dibine de vurduk herkes duysun :asd: Son zamanlarda benden biraz biktigini dusunuyorum cunku surekli hayirli bir mumin bulup beni evlendirecegini soyluyo :T: Uzunca yillar basina belayim bilesin :naa:Guzel dusunceli, temiz kalpli dostum her sey gonlunce olsun. Qayfe seni çok seviyoo :galp:

İnsanın senin gibi kardeşi olmalı : )

Sky herkesle iyi geçinmeye çalışan temiz kalpli birisi. Böyle davranmaya çalışırken bence en çok kendini yoruyor.

Bir gün herkesi bir kefede mutlu etmeye çalışmanın imkansız olduğunu anlar hatta bunun gerçekten gereksizliğini fark edip sapla samanı ayırır diyorum.

Kendi huzuru için.

Çok temiz kalpli olduğunu düşünüyorum. Sky sende kızdığım tek nokta kendini küçümsemen. Her birey başlı başına bir değerdir. Herkes iyi doğsaydı kötüyü anlayamazdık.

Dinine bağlı bir arkadaş gördüğüm kadarıyla.

Tek kusurun Galatasaraylı olman : ( Allah başka dert vermesin. Umarım istediğin gibi olur her şey.

Skyyyyyy ahahaaaa beynini dağıtcam senin :))) hoşuna gidio dayak yemek :))))

fikir belirtmek taraf olmak yerine her konuyu sohbete çevirme huyu var
hoş bulmuyorum bu yönünü

İşte bu konu. Çok sevimli biri , forum oyunlarını oynarken en çok eglendigim kişi sohbeti hoş. =) Ablasının bi tanesi :PpPpPp

Sky iyi niyetli temiz kalpli biri gördüğüm kadarıyla tek kusuru Gs li : ))

görüdüm ne güzel insan dan biri benim için :)
iyi varsın dostum

Bana sozde degil ozde arkadasligi tattiran, ses tonumdan, hal ve hareketlerime gore iyi olmadigimi anlayan, usteleyen, yanimda olan dostum.. Senin bana sundugun bu gercege layik olmaya calisiyorum.. Canım sıkkınken derdime ortak oluslarin, tamam ben iyiyim dedigimde bile usteleyislerin, yuzumu gulduruslerin samimiyet kelimesinin tarifi olmali. En guzel anlarimi seninle paylastim, heyecanimi seninle paylastim..
ve ben ne zaman sana gelsem mutluluguma mutluluk kattin. Bazen canimin yanacagini bilsen de gerceklerle yuzlestirdin, dinledin, akil verdin. Hakkin odenmez.
Son zamanlarda Emre'ye uyup bana yaptiklarin, uzerimdeki tum haklari sildigi icin kafam cok rahat artik :D:D

Sıkaaaayyyyyyy...
Çok önceleri bu forumdaydın ama pek aktif olmadığın için dikkatimi çekmemiştin :T: Niye aktif diiiğildin de tanışma fırsatı bulamadık kiiğğğ :T: Neyse artık geçelim bunları :T: Haftanın konuğu olduğum günlerde tanışma fırsatı bulmuştuk, gerçi tam tanışma denmez ona. Selçuk diye biliyodum ben onun adını, Selçuk yazdım bi baktım selçuk kim demez miiğğğ, işte o an karizmam yerle bir oldu :p İşte sonra adını öğrendim, ama gıcıklığına selçuk demeye devam ettim Serdar'a. Çok yardımsever yaa, haftanın konuğu olduğum da beynimi yoran enteresan bazı soruları ona sormuştum o da güzel güzel cevaplar vererek her zaman olduğu gibi beyefendiliğini gösterdi :p Ayrıca çok sorular sorarak beni çok yormuş kişidir kendileri, böcek işte :lelele: İşte böyle başladı tanışmamız, haftanın konukluğu tanışmamıza vesile oldu böylece.
Geçen günleri hatırlatayım dedim size sıkoş bey :p (Tamam ağlama :s:)
Çok beyefendi biri yaa, gerçekten çok düzgün karaktere sahip. Hatta bu forumun en iyi kalpli insanı o. Benim gibi bir ergene bu zamana kadar katlanıyor daha ne olsun ama yaaaaa :p
Sohbeti öyle güzel ki, sabahtan akşama kadar konuşsan sıkılmazsın. Konuşurken bazen öyle bir ciddileşiyor ki, bazen ne diyeceğimi şaşırdığım da oluyor :T: Ama ben o ciddi ortamı yumuşatır, ergenliğe vururum sıkoş :şirine: Ciddileştiğini cümlelerin sonuna surat ifadesi eklemediğin zamanlar da anlıyorum, ciddileşmesene seennn :T: Yada ciddileş, ben nasılsa lafı istediğim yere getirmesini bilirim cınım :p
Ayy bir de bana akıl verişleri çokzel, sanki 21 yaşında biri değil de karşımda otuzun üstünde olgun biri varmış gibi hissettiriyor bazen. Ciddi görünümünün altında, çok eğlenceli biri var. Keşfedebildim bunu ben. Alkııışşşşş banaaaaa :kiki:
Sıkoş yaa beni gruptan attığın günleri özledim, artık atmıyosun. Bu hiç hayra alamet değil gibi :s: Ya da bu iyi bişiiiyy mi çözemedim :benmi:
Bir de burçlarımız da aynıııı, benim erkek versiyonum kendileri. Hiiii bu yüzden iyi anlaşıyormuşuz demek kiiiğğğğğ :şirine:
Çok sadık, dışarıyla pek alakası olmayan, gerçekçi, çapkınlıkla hiiiç alakası olmayan, güvenilirdir sıkoş. Kısssslar koşuunnnnn :p Ya da koşmayın vazgeçtim, forumdan biri olmaz sana sıkoş :T: Ayrıca seni alan yaşadı sıkoş :p
Üstte biraz şapşiklik yaptım, yüzünde ki gülümsenin birkaç dakikalıkta olsa benim sayemde olmasını istediğim için...
Çok iyisin Serdar ya, gerçekten seviyorum seni. Bazen diyorum ki; Antepte yakın çevremde senin gibi iyi niyetli bir arkadaşım olsa... bulunmaz hint kumaşı dedikleri sen oluyosun galiba... Gerçekten çok iyi ya, anlamadığı bir konuyla ilgili bir sorunu olup ona danışan biri olduğunda araştırır yardım etmeye çalışır hep. Kendi halinde, güzel şiirler yazan, bu güzel şiirleri seslendiren biri... sesi de çok hoş ayrıca, kendi gibi kalbi gibi... Çokta vefalıdır...
Kaybetmekten korktuğum insanların en başında bulunuyosun, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim canım arkadaşım, abilik yapan minik sıkoş seniii :uykucu:
Eksik olma hayatımızdan, var ol sen hep.
Ve hep çok iyi ol, mutlu ol, umutsuzluğu bir kenara atıp etrafında ki güzelliklerin farkına varıp her zaman umutlu ol. Ve tabii ki çok az kişiyle tanış ki sonradan seni üzmesinler. Hassassın sen, ona göre davran. Kendin gibi insanlarla tanışman dileğimle...
Gönlünden geçen her şey hayırlı bir şekilde gerçekleşir inşaAllah, inanan kalbini yaradan bütün kötülüklerden korusun.
O güzel kalbinden sevgi ve merhamet eksik olmasın, hep böyle kal sen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri