Min
Altın Üye
telegram candır ondanAhahaha forumsalın ırkçılığı işte telegram spam düşmüyor ama **Spam/Adversiting** hop sıpam![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
telegram candır ondanAhahaha forumsalın ırkçılığı işte telegram spam düşmüyor ama **Spam/Adversiting** hop sıpam![]()
İnşallah tez zamanda kapanır khkgjvjvtelegram candır ondan
business class çapkınlar kullanıyor heralde, benim esra erolda izlediklerim hep tiktok kullanıyor...............Evli oldukları için telefon veremiyorlar. Oradan iletişim kuruyorlar işte. Fkkfkfk
Kız telegramdan ne istiyorsun? JfjfjAyy benim hesap bir ay önceden kapandı zaten darısı telegramın başına kjkjkj
İrciler sanal kankileri ile konusamiyorsa forumcular telegram da cirit atmasın bana ne khjgjcjcKız telegramdan ne istiyorsun? Jfjfj
Eee ircciler de telegrama yönelsin. Ellerinden mi aldık? Forumdan kimse yok telegramda şu an. Kfjfjİrciler sanal kankileri ile konusamiyorsa forumcular telegram da cirit atmasın bana ne khjgjcjc
Bir takım kalıplar vardır dışına çıkamazsın bu da öyle bir şeyEee ircciler de telegrama yönelsin. Ellerinden mi aldık? Forumdan kimse yok telegramda şu an. Kfjfj