Diyorsun alksndlasdaBen her şeyi bilirim… jfjfjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyorsun alksndlasdaBen her şeyi bilirim… jfjfjf
Ya sen niye gülüyorsun bu kadarDiyorsun alksndlasda
Evet... bilmiyor muydunuz?Ya sen niye gülüyorsun bu kadar
Evli misin yoksa? Jdjdjjd
YööööEvet... bilmiyor muydunuz?
Günaydın....Yöööö
Allahım bekarlar layklasın
Fjjfjf
Laf size. Ben telegramı kökten silip bu zevki telegram ceolarına yaşatmadım. Hdjdjdjya şimdi forumsalcıların günahı ne... illa sallayacak yoksa rahat etmiyor öbjbjb
bakıyorum sen de hemen sıyrıldın...Laf size. Ben telegramı kökten silip bu zevki telegram ceolarına yaşatmadım. Hdjdjdj
Ne diyeyim aaa jfjfjdjbakıyorum sen de hemen sıyrıldın...
Aşko canımı sıktılar yok evliler yok çapkınlar kullanıyor vs bende kullanıyorum sanalda tanıştığımız herkese numara verecek değiliz dimi yani güzel neşeli arkadaşlık grupları kurup egleniyirduk ne güzel kjkhkhjh forumsalcilar da bunu telegram üzerinden yapmıyor mu ? Yaniya şimdi forumsalcıların günahı ne... illa sallayacak yoksa rahat etmiyor öbjbjb
Kız sen yazdığıma mı alındın? Seninle ya da başkasıyla alakası yok aaa…Aşko canımı sıktılar yok evliler yok çapkınlar kullanıyor vs bende kullanıyorum sanalda tanıştığımız herkese numara verecek değiliz dimi yani güzel neşeli arkadaşlık grupları kurup egleniyirduk ne güzel kjkhkhjh forumsalcilar da bunu telegram üzerinden yapmıyor mu ? Yani
Alınmadım yavrum niye alınnayım khkgjv ahahahaKız sen yazdığıma mı alındın? Seninle ya da başkasıyla alakası yok aaa…
yavrum benim kimse burada forumsal irc ayrımı yapmadı ki zaten. sen bi heyheylendin gibi geldi bana... sadece evlilerin ya da çapkınların kullandığı bir şey değil tabii ki sky, kötü niyetli kullanan telegramı da öyle kullanır wpyi de. durup durup kendini doldurma gözünü seveyim öbjbjbAşko canımı sıktılar yok evliler yok çapkınlar kullanıyor vs bende kullanıyorum sanalda tanıştığımız herkese numara verecek değiliz dimi yani güzel neşeli arkadaşlık grupları kurup egleniyirduk ne güzel kjkhkhjh forumsalcilar da bunu telegram üzerinden yapmıyor mu ? Yani
Kız heyheylenmedim güldüm yorumlar kkgjvjcjf öyle anlatiyorlarki sanki telegram sqkyp den cok farklıymış gibi kvkgjcjfjfyavrum benim kimse burada forumsal irc ayrımı yapmadı ki zaten. sen bi heyheylendin gibi geldi bana... sadece evlilerin ya da çapkınların kullandığı bir şey değil tabii ki sky, kötü niyetli kullanan telegramı da öyle kullanır wpyi de. durup durup kendini doldurma gözünü seveyim öbjbjb
hayır biraz heyheylendin, kabul et....Kız heyheylenmedim güldüm yorumlar kkgjvjcjf öyle anlatiyorlarki sanki telegram sqkyp den cok farklıymış gibi kvkgjcjfjf
Ahaha siz ikiniz bu gün bira fazla alinganmisiniz ne erken tesir etmiş oruç yirim sizi kgkxjxjfjfha
Kız zorla delirteceksiniz beni khkgjhhghxjfhayır biraz heyheylendin, kabul et....
heyheylendiğin için yazım yanlışlarına laf etmeyeceğim öbjbjbj
ikisi de aynı şeyler zaten... delirme sakin kal. gül ama gerilme![]()
hayır ahura, şimdi derin derin nefes alıp sakin kalacaksböjbjbjbKız zorla delirteceksiniz beni khkgjhhghxjf
Ahahaha forumsalın ırkçılığı işte telegram spam düşmüyor ama Skype hop sıpamS.kype mi kaldı ya hatta adı bile spama düşüyor xd