Skandalın Babası ! Merih'e 2 Maç Men ! (Uefa)

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
@ZaNa atılan postu tarafınızla nasıl ilişkilendirdiniz? Objektif şekilde değerlendiriyorum.
Bana ve benim gibi düşünenlere yazdığını anlamamak çok zor değil sen niye anlamadın hayret
konuya muhalif kesine yazmış işte cezaya sevinmişiz sözüm ona vatan hainiyiz ua haa ben cezaya sevinmedim az buldum orası ayrı

Bana ve benim gibi düşünenlere yazdığını anlamamak çok zor değil sen niye anlamadın hayret
konuya muhalif kesine yazmış işte cezaya sevinmişiz sözüm ona vatan hainiyiz ua haa ben cezaya sevinmedim az buldum orası ayrı
@ZaNa vatan haini değilseniz size hitap etmiyordur. Gerisinin konuyla alakası yok. Bu konuyla ilgili son açıklayıcı mesajımdır, uzatmayı sürdüren hangi taraf olursa direk mesajı silinecektir. Bilgilerinize,

kararın yanlışlığını bir tarafa bırakırsak şu karar yarın maça olumlu etki edecek. taraftarıyla, futbolcusuyla hırs, intikam, mücadele bizi bekliyor.

almancı demeyin ya , Gurbetci diyelim bari neden herkesi böyle sınıflara ayırdık ki biz, almancı nedir ya pideci gibi nan nereden takıldı şu pide benim agzıma allahım yarabbim

almancı demeyin ya , Gurbetci diyelim bari neden herkesi böyle sınıflara ayırdık ki biz, almancı nedir ya pideci gibi nan nereden takıldı şu pide benim agzıma allahım yarabbim
Şu forumda sana da hak verdim ya Swat dgfdfds

Doğru, gurbetçi diye düzeltiyorum.

Yarin butun seyirciler bozkurt isareti yapacak tepki olarak, bakalim ne olacak
Ne olacaksa olacak artık. Vallahi sokağa çıkıp uluyacaz neredeyse o derece gaza geldi herkes.
Ben aşırı milliyetçiliğe varan eylemlere her zaman karşı olmuş biriyim ama bu resmen hazımsızlık, düşmanlık. Asıl fasistlik bunların yaptığı.

Arkadaşlar neden işinize geldiği gibi davranıyorsunuz emsalleri var ve onlara nazaran ufak bir ceza ile yırtmış işte sevinmelisiniz buyucuyu tekrarlamış gibi olmasında yeri gelmişken söylenir bu yani

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hukuki süreç devam ederken Amedspor oyuncusu Deniz Naki'yi 3 yıl 6 ay müsabakalardan men ve 273 bin lira para cezasına çarptırmıştı. Cezanın 3 yılı aşması nedeniyle, kurallar gereği Naki, Türkiye'de ömür boyu futboldan men edilmişti.

Bişey daha
Merakımdan soruyorum yani Merih Kürt olsaydı ve omaçta Bozkurt işareti yerine Zafer işareti ile sevinseydi tepkiniz ne olurdu? :)

o zafer işareti “zafer işareti” olsaydı tabii ki savunurduk. Yalnız o işaret pkk ile özdeşleşti. Yani nasıl ki nevruz’u bile buna alet ettilerse zafer işaretini de ettiler.
bu yüzden asla masum olmayacak zafer işareti kendi adıma .
Bozkurt işaretine gelirsek çok büyütüldü hazımsızlar tarafından.
ben de doğru bulmayanlardanım ama bu kadar üstünde durulacak bir şey değildi.
pkk ve bilimum Türk düşmanları gündemden düşürmeyip sıkça şikayet edince uefa da böyle aptalca bi karar verdi.

o zafer işareti “zafer işareti” olsaydı tabii ki savunurduk. Yalnız o işaret pkk ile özdeşleşti. Yani nasıl ki nevruz’u bile buna alet ettilerse zafer işaretini de ettiler.
bu yüzden asla masum olmayacak zafer işareti kendi adıma .
Bozkurt işaretine gelirsek çok büyütüldü hazımsızlar tarafından.
ben de doğru bulmayanlardanım ama bu kadar üstünde durulacak bir şey değildi.
pkk ve bilimum Türk düşmanları gündemden düşürmeyip sıkça şikayet edince uefa da böyle aptalca bi karar verdi.
Dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmek bu olsa gerek
Sana ya da size göre nasıl ki Zafer işareti pkk sembolü ise Bozkurt işareti de ülkücü faşizan bir sembol belli bir kesine göre herkesin doğruları farklıdır Öyle değil mi gereken yapıldığına göre konu kapanmıştır benim neznimde

Bu hareketin babasi (mucidi)ronnie james dio'dur.
Ekli dosyayı görüntüle 99931

Aa Türk müymüş kjkjkhkh

Bizi engellemek için ellerine iyi bir fırsat verdik ve gol atacak oyuncu oyun dışı kaldı. Bu işler öyle istek ile olmuyor. En başta yetenek gerekiyor. Her oyuncunun bir zirvesi var ve en iyi o dönemde oynar. Sonrasında yaşlanır ve ayak bağı olur. Öncesinde de tecrübesi ve kondisyonu eksik kalmış oluyor. Zor maç olacak.

Yorumlara baktımda abuk subuk alakasız yerlere çekilmiş konu. Havadan nem kapıyonuz valla. Alakasız yerlere çekmeyin konuyu. Ve gereksiz kıyaslamalar yapmayın. Her konuda fikir belirtmede dünyada bir numara olduk böyleleri yüzünden yahu. Neyse ben bişey demeyeyim zaten bir işede yaramaz. Ağzı olan konuşuyor.

Geri