wiltord
Platin Üye
-
-
-
-
-
?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.trthaber.com
ırkçılık ne alaka kiIrkçılık yaparsan sonuçlarına da katlanacaksın.![]()

Benim yorumu neden siliyorsun uzman ? Vatan haini diyip insanları kışkırtan yorumu sil asılArkadaşlar, ikili tartışma oluşturacak postlar atmayalım.
Ben herhangi bir kışkırtma görmüyorum, polemik oluşturacak postlar atmayalım lütfen.Benim yorumu neden siliyorsun uzman ? Vatan haini diyip insanları kışkırtan yorumu sil asıl
Yarin butun seyirciler bozkurt isareti yapacak tepki olarak, bakalim ne olacakAğır sövesim var
Vatan hainlerini sevindiren. Ne demek yani kime dediği çok aşikar değil mi ? Alenen kin ve nefret söylemi bunu anlamak çok zor değil de işinize geliyorsa bilemem yönetim objektif olmalıBen herhangi bir kışkırtma görmüyorum, polemik oluşturacak postlar atmayalım lütfen.
@ZaNa atılan postu tarafınızla nasıl ilişkilendirdiniz? Objektif şekilde değerlendiriyorum.Vatan hainlerini sevindiren. Ne demek yani kime dediği çok aşikar değil mi ? Alenen kin ve nefret söylemi bu anlamak çok zor değil de işinize geliyorsa bilemem yönetim objektif olmalı
bende onu bu yorumundan dolayı haddini aşmaması gerektiğini söyledim silmişsin yA ikisini birden sileceksin yada etkiye tepki diyip benim yorumumu da silmeyeceksin