Skandalın Babası ! Merih'e 2 Maç Men ! (Uefa)

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
bu sabah radyoda, ceza haberinin doğru olmadığına dair bir açıklama yapıldığı söylendi. sonrasını bilmiyorum; doğrulandı mı acaba?

işte burada da haberi. gelmez mi bi adminlik.dlkfj

o dünkü haber alman bild gazetesi beklenildiği gibi manipüle etti
uefa resmi olarak açıkladı biraz önce tff itiraz için cas'a gidiyor.

UEFA CEZAYI RESMEN AÇIKLADI

UEFA, EURO 2024 Son 16 Turu'nda oynanan Avusturya maçının ardından bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a iki maç ceza verdi. Kurumdan yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın, genel davranış ilkelerine uymadığı, temel nezaket kurallarını ihlal ettiği, spor etkinliklerini sportif olmayan nitelikteki gösteriler için kullandığı ve futbol sporunun itibarını zedelediği gerekçesiyle, katılabileceği toplam iki (2) UEFA milli takım müsabakasından men edilmesine karar vermiştir" ifadelerine yer verildi.

simeone, ucl maçında cinsel organını gösterir bir şey olmaz.
ronaldo, bir maç sonra kendisine aynı şekilde cevap verir bir şey olmaz.
sırplar sürekli çetnik selamı verir bir şey olmaz.
martinez, dünya kupasında taraftara kupayla hareket çeker bir şey olmaz.
yine jude organını gösterir, bu sefer ceza verilir ama 1 sene ertelenir.
bizimkiler asker selamı verir "ceza alsınlar" diye baskı yapılır, bozkurt yapar bu sefer ceza verilir.
söz konusu türkiye veya türk kulüpleri olunca inanılmaz iki yüzlü tavırlar sergiliyorlar. avrupa ligi, şampiyonlar ligi, dünya kupası, euro.. hiç fark etmez her yerde aynı ayrıştırıcı tavırlar..
baştan aşağı kokuşmuş bir zihniyet. umarım ciddi bir reaksiyon gösteririz.

Arkadaşlar neden işinize geldiği gibi davranıyorsunuz emsalleri var ve onlara nazaran ufak bir ceza ile yırtmış işte sevinmelisiniz buyucuyu tekrarlamış gibi olmasında yeri gelmişken söylenir bu yani

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hukuki süreç devam ederken Amedspor oyuncusu Deniz Naki'yi 3 yıl 6 ay müsabakalardan men ve 273 bin lira para cezasına çarptırmıştı. Cezanın 3 yılı aşması nedeniyle, kurallar gereği Naki, Türkiye'de ömür boyu futboldan men edilmişti.

Bişey daha
Merakımdan soruyorum yani Merih Kürt olsaydı ve omaçta Bozkurt işareti yerine Zafer işareti ile sevinseydi tepkiniz ne olurdu? :)

Arkadaşlar, ikili tartışma oluşturacak postlar atmayalım.

cas yolu kapalı 2 ve az maçlarda devreye girmiyormuş > cnn
karar netleşti

Benim yorumu neden siliyorsun uzman ? Vatan haini diyip insanları kışkırtan yorumu sil asıl
Ben herhangi bir kışkırtma görmüyorum, polemik oluşturacak postlar atmayalım lütfen.

Ben herhangi bir kışkırtma görmüyorum, polemik oluşturacak postlar atmayalım lütfen.
Vatan hainlerini sevindiren. Ne demek yani kime dediği çok aşikar değil mi ? Alenen kin ve nefret söylemi bunu anlamak çok zor değil de işinize geliyorsa bilemem yönetim objektif olmalı
bende onu bu yorumundan dolayı haddini aşmaması gerektiğini söyledim silmişsin yA ikisini birden sileceksin yada etkiye tepki diyip benim yorumumu da silmeyeceksin

Vatan hainlerini sevindiren. Ne demek yani kime dediği çok aşikar değil mi ? Alenen kin ve nefret söylemi bu anlamak çok zor değil de işinize geliyorsa bilemem yönetim objektif olmalı
bende onu bu yorumundan dolayı haddini aşmaması gerektiğini söyledim silmişsin yA ikisini birden sileceksin yada etkiye tepki diyip benim yorumumu da silmeyeceksin
@ZaNa atılan postu tarafınızla nasıl ilişkilendirdiniz? Objektif şekilde değerlendiriyorum.

Geri