Sizinle, sevgilisini aldatan bir sevgiliniz oldu mu?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Adam nişanlısını aldatmış benimle.

Bu konuda dürüst olup söylese keşke de kimin neyi aldattığını bilsek:)
Böyle bir durumda aldatılmış olunmuyor mu?

Bir dönem 5 sevgilim vardı ve bunların her birinin de benimle birlikte 5'er sevgilisi vardı. O halde toplamda kaç kişi ederiz?

kaçamak olur o
sevgili değil

Bilmem acaba kim kimin sevgilisiydi. Sonuçta boynuzlar mevcut.

sevgilisi olan erkeklerlen ilgilenmiyorum ok.

Evet bunu bilerek başladık zaten ilişkiye öyle fazla şey yapmayın gönül işlerinde kimin dürüst olduğu hiç bir zaman bilinmez en azından o bana dürüst oldu..

Bunları bilerek başlamıyorsunuz ki o ilişkilere.. Teksiniz sanırken sonradan bir öğreniyorsunuz ki esas kadın siz değil başkasıymış, aslında siz 2.kadınmışsınız, dış kapının dış mandalıymışsınız da haberiniz yokmuş.. Evet geçmiş zaman olur ki oldu, tesadüfen yakaladım ve bitirdim.. Onlar nişanlandılar ve evlendiler.. Onunla ve eşiyle de ortak arkadaşlarımız var, düğünlerde mecburen karşılaşıyoruz.. Bir gün bir yerde eşini kenara çekip anlatırım diye korktuğunu malum karşılaşmalarda yüzünde çok net görüyorum.. Bu paranoya yeter ona..

(Hayır kötü biri değilim, öyle kindar da değilim ama iyi niyet elçisi veya Pollyanna falan hiç değilim..) :naa:

benimle sevgilisini aldatan kızın ablasının eltisinin kız kardeşinin sevgilisinin eski sözlüsü aldatmıştı, çok heycanlıydı..

Yok valla olduysa da onun karaktersizliği.

Geri