Sizinle, sevgilisini aldatan bir sevgiliniz oldu mu?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Özet geçeyim sevgilim oluyor adamın 3 yıllık ilişkisi varmış, ben bunu aylar sonra öğreniyorum. Öğreniyorum deliye dönüyorum kızın umrunda degil, alışmış bu durumlara. Biliyorum ben seni diyor bana ben şok. :D Ben de aldatılmadım sanırım, benimle birlikte o kızı aldattı asfsk :D

Canim suan isten yeni ciktim kafam bi milyon :D Gecmis olsun madem baya bi atraksiyon donmus baksana klsfjksdhf

Öyle bir karaktersizle işimiz olmaz ^^ , yani sonuç olarak olmadı.

Özet geçeyim sevgilim oluyor adamın 3 yıllık ilişkisi varmış, ben bunu aylar sonra öğreniyorum. Öğreniyorum deliye dönüyorum kızın umrunda degil, alışmış bu durumlara. Biliyorum ben seni diyor bana ben şok. :D Ben de aldatılmadım sanırım, benimle birlikte o kızı aldattı asfsk :D

Yok artık :şekil:

Sözlüymüş sözde :D
Kız bana yazdı benim o diye.
Kız bana atar gider. Dedim ne diyon sen manyak karı adam gibi anlat.
Verdik numaraları araştık. Kız ağla ağla öldü tabi. Önce ben seni takıldığı o kızlardan biri sandım dedi sonra sen çok iyi birisin o seni gerçkten seviyor dedi. Bnmkiyle arayı bozdum tabi. Kız intihar falan etti. biz kızla arkdas olduk bnmkini postaladık . Sonra kız benle konusmak istemedi acı çekiyorum ben diye. Bende ayrıldım bn dedim artık senindir falan . Kız dedi bnde artık istemiyorum diye. Bnimki gidip onla konusuyor öylesine biriydi diye kızı kandırıyor.
aradan aylar geçiyor benim yeni biri var hayatımda sosyal medyada foto koyuyorum o kız dior aa bak sevgilisiyle fotosunu koymus çok yakışıyorlar . Eski bnmki diyor o sevgilisi değil abisi :D
Kız diyor noldu zoruna mı gitti bal gibi sevgilisi. Kızla knusuyoruz bana bnları anlatıyor tabi biz çok eğleniyoruz falan.
Neyse evet başıma geldi gibi bişey.
Ayrıldım gerek yok zaten sevmıyordum.

aynı kişimi merak ediyorum şuan :D
süphelendim suan aynısı banada oldu :D
Nereli bu kamil?

Benim Türkçem gerçekten bunu anlamaya yetmiyor. Almanca yazınca da forumda mutlaka batan ne yazdın diye gelip soran oluyor.

Şimdi benim bir sevgilim var ben onu başkasıyla aldattım mı soru buysa evet o oldu.

Aldatımdımsa yok öyle bir kız değil aldatmaz.

Pislik bendim yani
Pislik bendim diyo yahu:D
Soruda diyoki; zaten sevgilisi oldugunu bildigin bi kizin ikinci sevgilisi oldun mu?

Sevgili değildir o başka bişeydir

Ablacığım o nasıl bir soru beynim yandı yahu. Olayı kavrayamadığım için soruyu cevaplayamıyorum. Haha

Benimle sevgilisini aldatan sevgilimin, sevgilisinin sevgilisini aldattığı kızla aldattım, tabi sikıntı

Pislik bendim diyo yahu:D
Soruda diyoki; zaten sevgilisi oldugunu bildigin bi kizin ikinci sevgilisi oldun mu?

Hııım anladım.

Yok O kadar pislik olmadım.

Beş yıldır Türkiye'deyim bazı ifadeleri içselleştirmem zor oluyor ben de ortalama bir açıklama yapıyorum.

Heavenly millet neler yaşıyor benim yaşadığım ne ki.

Poy3 Mersinliydi. Zaten en büyük hatami bir polisle sevgili olarak yaptim. :D Psikoloji pert her birinin cidden.

Geri