Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özet geçeyim sevgilim oluyor adamın 3 yıllık ilişkisi varmış, ben bunu aylar sonra öğreniyorum. Öğreniyorum deliye dönüyorum kızın umrunda degil, alışmış bu durumlara. Biliyorum ben seni diyor bana ben şok.Ben de aldatılmadım sanırım, benimle birlikte o kızı aldattı asfsk
![]()
Canim suan isten yeni ciktim kafam bi milyonGecmis olsun madem baya bi atraksiyon donmus baksana klsfjksdhf
Özet geçeyim sevgilim oluyor adamın 3 yıllık ilişkisi varmış, ben bunu aylar sonra öğreniyorum. Öğreniyorum deliye dönüyorum kızın umrunda degil, alışmış bu durumlara. Biliyorum ben seni diyor bana ben şok.Ben de aldatılmadım sanırım, benimle birlikte o kızı aldattı asfsk
![]()
![]()
Pislik bendim diyo yahuBenim Türkçem gerçekten bunu anlamaya yetmiyor. Almanca yazınca da forumda mutlaka batan ne yazdın diye gelip soran oluyor.
Şimdi benim bir sevgilim var ben onu başkasıyla aldattım mı soru buysa evet o oldu.
Aldatımdımsa yok öyle bir kız değil aldatmaz.
Pislik bendim yani
Pislik bendim diyo yahu![]()
Soruda diyoki; zaten sevgilisi oldugunu bildigin bi kizin ikinci sevgilisi oldun mu?
geçmiş olsun madem![]()