Sizinle eğlendi benimle evleniyor

Konu sahibi son olarak 812 gün önce görüldü
Bazı hanımefendiler başkası ile ilişkisi olan erkekleri ayartmaktan hoşlanıyor olabilirler. Eski iş yerimde bir gün benzer bir yakıştıramadığım kavgaya tanık olmuştum.

Kadının adamin sadakatini ya da sevgisini önemsediğini neden varsayıyoruz.
Parasını alir, yol verir belki.
Temiz.

Eğlenmek, kullanmak, gönül eğlendirmek ne saçma kavramlar. İnsanın hayatının bir dakikasını da olsa paylaştığı kişiyi (sözde) aşağılamaya çalışması komik geliyor ne bileyim.

Şunu yazan hanım ablaya "ama daha önce senden baskasına "citroen" cektirdigi gercegini degistirmiyor bu durum, sen henuz onu tanimiyor ve uyuyorken o baskasini beceriyordu bir yerlerde.. Kim bilir" demek isterdim.

Bu durumda eglenen adamlarin geneli parali mi oluyor?

Örnek verdim sadece.
Başka amaçlar da olabilir.
Yorumların geneli sevgi ve sadakat üzerinden gittiği için dedim. Sabaha kadar Şeyma Subaşı'nı da eleştirebiliriz fakat yaşadığı hayatin onda birini yaşayamayız. Şeymayi elestiren anne oğlunu kızları nasıl düzebileceği konusunda heyt aslanım diyerek,şımartarak buyutebiliyor.Bu da bir örnekti.
Ben de bahse konu tabirini varoşca buluyor ve tasvip etmiyorum. Yine de bi amaç uğruna yaşayan insanlar, ahlak anlayışının şirazesi kaymislardan daha dengeli geliyor bana.

Örnek verdim sadece.
Başka amaçlar da olabilir.
Yorumların geneli sevgi ve sadakat üzerinden gittiği için dedim. Sabaha kadar Şeyma Subaşı'nı da eleştirebiliriz fakat yaşadığı hayatin onda birini yaşayamayız. Şeymayi elestiren anne oğlunu kızları nasıl düzebileceği konusunda heyt aslanım diyerek,şımartarak buyutebiliyor.Bu da bir örnekti.
Ben de bahse konu tabirini varoşca buluyor ve tasvip etmiyorum. Yine de bi amaç uğruna yaşayan insanlar, ahlak anlayışının şirazesi kaymislardan daha dengeli geliyor bana.
Kimin acisindan baktigini anlamadim.

Birilerine nispet yapmadan evlenilmiyor mu.. onlar için mi evleniyor ben anlamadım

Evliliği bir başarı olarak görmek damn.
itici gelen kizlar konusuna bu maddeyide ekliyim

Evlendikten sonra yine o eglendigine gidiyor , cok takilmayin bu soylemlere .

1 sene sonra, sanal da cirit atip,ahlak satan kadin kisisi.

Süreyyacımın dediği gibi çok varoşça fakat eğlenilenler de bu söyleme çok bozulmuştur. Söyleyeni yakalasalar parçalarlar bence

Bence ilişkiye burnunu sokan sinsi, yılan eski sevgililer için güzel bir söz, ben bile düşünüyordum xbdnd

Cidden,tek başarın bu mu? Somut olarak nitelendirebileceğin tek başarın bu olmamalı bacım..

Geri