Sizinle eğlendi benimle evleniyor

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Yine kadınla kadını kapıştırmışlar bütün kadınları harcayan ve kendisini zorlayan bir kadını seçen o sürece kadar da herkesin duygusu ile oynayan erkek yine melek ilan edilmiş.
- alkış Sjsssj
Ben kadınları kapıştırmam ya. Tam aksini yaparım. Güzellikler niye kapışsın ki?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İşte bir erkek beyanı.
Kapıştıramadığını seviştiren erkek kişisi.
Ben en başından beri kapıştırmayı tercih etmem zaten. İkinci dediğine de ne diyeceğim bilemedim. Detaylandırırsam sıkıntı olabilir.
İlla attıracaksın beni şu forumdan yani içine dert oldu dimi? :) :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben en başından beri kapıştırmayı tercih etmem zaten. İkinci dediğine de ne diyeceğim bilemedim. Detaylandırırsam sıkıntı olabilir.
İlla attıracaksın beni şu forumdan yani içine dert oldu dimi? :) :)
Bi kaçınızın soyunu tüketmeli Sjsjsj

Koca bulduğu için kendini marifetli sayan kadın beyanı.. kaç takla atmıştır kimbilir o nikah masasına oturmak için e sonuçta emek harcanan şey kıymete biner..

iki gün sonra boşanıcaksın ?
çocuk doğurup nafaka isteyeceksin ?

hayırdır la

Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

Bu forumun en çok sevdiğim yanı, sosyal medyada gördüğümüz, gazetelerde okuduğumuz, televizyonda seyrettiğimiz absurd şeylerin hiç kimsenin ya da bir yakınının başına gelmemiş olması..
Sanki dünyadan değil de başka boyuttan gelmişiz :) öyle harika..

Kadinin, kendisini ustun gorme cabasi. Aslinda kendini kandirdigini, kisinin degismeyecegini, bir muddet sonra kendisine de ayni davranista bulunacagini gormesi an meselesi.

Kadinin, kendisini ustun gorme cabasi. Aslinda kendini kandirdigini, kisinin degismeyecegini, bir muddet sonra kendisine de ayni davranista bulunacagini gormesi an meselesi.
erkeğin mazisini bilmiyoruz, belkide tüm ilişkilerinde doğru adamdı fekat istediği yahut beklediği kişiyi bulamadı ya da kadınlar tarafınca ihanete uğradı. erkeği, kadının "sizinle eğlendi benimle evlendi" beyanına göre negatif algı ile yargılıyoruz. kadın, kendi sıradanlığını erkeği üzerinden kıymetlendiriyor ve hemcinslerini yine aynı erkek üzerinden değersiz hissetmeye yönlendiriyor gibi görünüyor.
#davranışbilimcisux

erkeğin mazisini bilmiyoruz, belkide tüm ilişkilerinde doğru adamdı fekat istediği yahut beklediği kişiyi bulamadı ya da kadınlar tarafınca ihanete uğradı. erkeği, kadının "sizinle eğlendi benimle evlendi" beyanına göre negatif algı ile yargılıyoruz. kadın, kendi sıradanlığını erkeği üzerinden kıymetlendiriyor ve hemcinslerini yine aynı erkek üzerinden değersiz hissetmeye yönlendiriyor gibi görünüyor.
#erkeklermelektir #davranışbilimcisux
Boyle bir soylem varsa, kesin onceki kiz arkadaslari/sevgililerinden haberdar. Ve aralarinda kotu bir cekisme olmus diye dusundum Sux. Zaten, onceki iliskilerdeki insanlarla hic yuz goz olmamis olsa, esine guveni sonsuz olsa, bu tarz bir durum ortaya cikmaz. Yoksa, bir insan durduk yere niye boyle bir soylemde bulunsun.

Boyle bir soylem varsa, kesin onceki kiz arkadaslari/sevgililerinden haberdar. Ve aralarinda kotu bir cekisme olmus diye dusundum Sux. Zaten, onceki iliskilerdeki insanlarla hic yuz goz olmamis olsa, esine guveni sonsuz olsa, bu tarz bir durum ortaya cikmaz. Yoksa, bir insan durduk yere niye boyle bir soylemde bulunsun.

bu soruyu zaten yanıtladık.

bkz. kadın, kendi sıradanlığını erkeği üzerinden kıymetlendiriyor ve hemcinslerini yine aynı erkek üzerinden değersiz hissetmeye yönlendiriyor gibi görünüyor.

Geri